Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok
corvina kiadó kft | 2015 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 120 oldal
Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben
Itt az ideje, hogy felelevenítsük ezeket a nemes finomságokat!
A termék megvásárlásával
284 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | corvina kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2015 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 120 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Súly | 450 gr |
| Illusztráció | SZÍNES KÉPEKKEL |
| ISBN | 9789631362732 |
| Árukód | 2599887 / 1144674 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
284 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes







































