Kacagtató

Különleges, szórakoztató és egyúttal nagyon hasznos játékra hívom a felnőtteket és a gyerekeket. A népi hangutánzó játékok nem mondókák, nem mesék, nem is versek. Egyikben sem a történeten van a hangsúly, hanem a huncutkodó játékon. Ha bolondozni merünk a mondatokkal, szavakkal, hangokkal, hangszínekkel, a különböző hangmagasságokkal, a szótagok... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Baccifava Greta
Rendkívül élvezetes kis könyv. A grafikái is bolondosak, a hangutánzással pedig hihetetlenül jól el lehet bolondozni vele.
Veronika
Megérkezett a népszerű Ringató-foglalkoztató sorozat újabb vidám kötete, amely ismét csodálatos népi hangutánzó játékokra csábítja a kisebb gyerekeket és szüleiket. A válogatott hangutánzókat Maros Krisztina szívmelengető, felhőtlen boldogságot sugárzó rajzai díszítik. A könyvben szereplő állatokhoz a megfelelő hangutánzók kapcsolódnak. Bolondozzunk együtt a Kacagtató mókás mondataival, ismerkedj meg Gróh Ilona, Forrai Katalin-díjas énektanár mondókáskönyv sorozatának további felejthetetlen darabjaival is!

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4