Az Univerzum közelről - Gyakorlati útmutató az éjszakai égbolt jelenségeihez és értelmezésükhöz

Az Univerzum közelről teljességre törekvő bevezetés a csillagászat csodálatos világába. Mik ezek a csodák, izgalmas égitestek és lebilincselő jelenségek? Hol és hogyan figyelhetjük meg őket szabad szemmel, binokulárral vagy kis távcsővel? A Hold krátereitől a legtávolabbi csillagokig és galaxisokig minden bemutatásra kerül.A könnyen érthető szöveg... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 507 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Dudaszeg Viktor
A könyv valóban nagyszerű, végigvezet az Univerzum csodáin, speciális, tudományos nyelvezete van néhol, de mindeképp tiszta, érthető még a "kezdő csillagászok" számára is! Az illuszrációk, fotók nagyon szépek. Nagyon tetszettek a tanácsok, melyekből azok meríthetnek, akik távcsővásárláson gondolkoznak. Pontos leírást ad, és segít döntést hozni a minőséget, árat, használhatóságot szem előtt tartva. Minden érdeklődőnek ajánlani tudom!
Dancsó Béla
Talán az "Univerzum Atlasza" testvérének tekinthetjük ezt a könyvet. Ahogy évek teltek el anélkül, hogy a csillagászat iránt érdeklődők valamiféle alapművekhez juthattak volna, úgy tódulnak most a piacra a könyvek. Giles Sparrow műve olyan alapmű, melyet a csillagászat iránt érdeklődők a "végre valahára megjelent" kategóriába sorolhatnak. Végre vannak már olyan művek, amelyek közérthető módon magyarázzák el a csillagászat iránt érdeklődőknek, hogy mi is történik a fejünk fölött. A mű mindenképpen öt csillagot érdemel (igaz, hogy az Univerzum Atlasza egy picivel megelőzi őt a belső tartalmat illetően)

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot