Eva-Maria Dreyer  |  Wolfgang Dreyer

Vadnövények, bogyók és gombák felismerése, gyűjtése és felhasználása - 119 recepttel

sziget könyvkiadó bt.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  174 oldal

Hogyan lehet az ehető vadvirágokat felismerni és frissen, ízletesen elkészíteni? Mindezt megtalálhatja ebben a praktikus könyvben! Több mint 100 őshonos vadnövényt, bogyót és gombát ismertet gyűjtési idejük szerint rendezve. Részletes információkat közöl a lelőhelyekről, a gyűjtési időszakról és a mérgező hasonmásokról. A színes képek a legfontosabb ismertetőjegyeket mutatják be. Ezen kívül konyhai tippeket és 119 ínycsiklandó receptet tartalmaz.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 707 Ft

A termék megvásárlásával

270 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó sziget könyvkiadó bt.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:174
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly430 gr
IllusztrációSZÍNES KÉPEKKEL
FordítóSzaszákné Sebők Viola
ISBN9789637268847
Árukód2212590 / 1068399

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 707 Ft

A termék megvásárlásával

270 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa