A nagy paleolit csokoládékönyv
jaffa kiadó és kereskedelmi kft | 2016 | MAGYAR nyelvű | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT | 228 oldal
Az utóbbi időben divattá is vált a kézműves csoki, melynek elkészítésével otthon is kísérletezhetünk. Alapanyaga, a minőségi forrásból származó nyers kakaó, az elképesztően gazdag ízvilág mellett élettani szempontból is lenyűgöző. A kakaóbab kedvező hatással van a memóriára, antioxidáns, rákmegelőző hatása van, lassítja az öregedés folyamatát, valamint csökkenti a szervezetünkben lévő gyulladásokat és a vérnyomásunkat.
A csokoládénak MEZEI ELMIRA is nagy rajongója, ezért ebben a kötetben azokat a receptjeit gyűjtötte össze, amelyeknek jellegzetes hozzávalója a csoki vagy a kakaó. Könyvéből kiderül, hogy milyen hihetetlenül sokféle módon használhatjuk fel a konyhában ezt az ezerarcú alapanyagot, attól függően, hogy sós vagy édes, klasszikus vagy szokatlan, magyar vagy nemzetközi, hűsítő vagy forró, fekete vagy fehér csokoládé formájában kívánunk közelebbről megismerkedni vele!
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | jaffa kiadó és kereskedelmi kft |
---|---|
Kiadás éve | 2016 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 228 |
Borító | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT |
Súly | 560 gr |
Illusztráció | 90 DB SZÍNES KÉP |
ISBN | 9786155609145 |
Árukód | 2678658 / 1155234 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
379 pontot szerezhet
Utolsó darabok
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes