Jézus elveszett évei - Jézus 17 évig tartó keleti útjának dokumentált bizonyítéka

Hogyan lehetséges, hogy Nyugaton az emberek többsége nem ismeri a Keleten oly széleskörűen elfogadott elméletet, miszerint Jézus Krisztus, a Halak korszakának avatárja, Indiában és Tibetben töltötte életének úgynevezett hiányzó éveit? Ugyanakkor a Biblia igen keveset árul el Jézus ifjúkori cselekedeteiről. Vajon miért? Könyvünk ezekre a... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 802 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Annyi bizonyos, hogy számos hipotézis kering Jézus Krisztus életéről, miszerint Jézus nem halt meg a keresztfán vagy arról a kapcsolatról, amely a zsidó nép és Jézus között valójában volt. Elisabeth Claire Prophet olyan dokumentált bizonyítékokkal igazolja Jézus 17 évig tartó keleti útjának történéseit, amelyekre a Himalája közötti hegyekben lévő hemiszi kolostorban bukkant rá négy szemtanú. Vajon miért nem tudhattunk meg többet a Szentíráson keresztül Jézus ifjúkoráról? A dokumentumok szerint ugyanis Jézus tizenhárom és huszonkilenc éves kora között Indiától egészen Tibetig vándorolt, ahol az emberek megismerték tanításait és ő maga is sokat tanult. Egy lebilincselő könyv meghökkentő üzenete, Jézus eddig ismeretlen, fiatal éveiből.

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3