Érzékenyek szakácskönyve - ... avagy bevezetés a laktóz-, glutén-, és cukormentes főzés világába
perfact-pro kft. | 2014 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 238 oldal
Jelen szakácskönyvben a felsoroltakkal mind találkozunk.
A szerző, Dr. Tolnai Orsolya akkor kényszerült szembenézni azzal, hogy felfedezze a glutén-, laktóz- és cukormentes ételekben rejlő lehetőségeket, amikor a már meglévő inzulinrezisztenciája mellé glutén-, és laktózérzékenységet is diagnosztizáltak nála. Ő azonban megtalálta a módját, hogyan tud boldogulni a ,,mindenmentes" táplálkozás útvesztőjében, hogyan tudja a lehető legváltozatosabb ételeket elkészíteni laktóz, glutén, és cukor használata nélkül. Ezeket a felfedezéseket receptkönyvén keresztül most nekünk is átadja.
Receptjeiben megpróbálta a hagyományost a modernnel, a teljesen szokványos alapanyagokat a kevésbé szokványosakkal ötvözni.
A termék megvásárlásával
418 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | perfact-pro kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2014 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 238 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 794 gr |
Illusztráció | SZÍNES KÉPEKKEL |
ISBN | 9789639929463 |
Árukód | 2595467 / 1143384 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
418 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes