Dr. Gál Judit  |  Koday Zsuzsanna  |  Mondok Edit

Társasági és cégjogi iratmintintatár - Harmadik, átdolgozott kiadás

ÚJ MAGÁNJOG

orac kiadó kft.  | 2015  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT KARTONÁLT VÉDŐBORÍTÓVAL  |  724 oldal

A nagysikerű kiadvány legújabb kiadása az új Polgári Törvénykönyv és a Cégtörvény megváltozott társasági jogi, cégjogi szabályait alapul véve ad iratmintákat a gazdasági társaságok cégbíróságokhoz intézendő beadványaihoz, de a minták számos esetben cégen belüli használatra is alkalmasak.

Az iratmintákat társasági formák szerinti bontásban közlő gyűjtemény egyaránt tartalmaz az alapítási és a változásbejegyzési ügyekhez tartozó dokumentumokat, így mind a cégalapításban érdekelt, mind a már működő társaságok számára hasznos lehet.

A kiadvány tekintettel van az átmeneti (2016 márciusáig tartó) időszak igényeire is, ugyanis olyan iratmintákat legfőbb szervi ülések jegyzőkönyveit, határozatait is közöl, amelyek az új Ptk. hatálybalépésekor már működő társaságoknak az új rendelkezések hatálya alá helyezésével foglalkoznak.

Az iratminták megalkotása során a szerzők a leggyakrabban előforduló szituációkra összpontosítottak, és arra is törekedtek, hogy néhány jellemzőbb ügycsoportban az azokhoz kapcsolódó iratjegyzékekkel is segítsék a cégbíróságokhoz benyújtandó bejegyzési, változásbejegyzési ügyek mellékleteinek meghatározását.

Az összeállítás a fentieken túl a törvényességi felügyelet és a cégekkel kapcsolatos társasági, cégjogi peres eljárások témakörében is tartalmaz iratmintákat.

Az iratmintatárat haszonnal forgathatják mindazok az ügyvédek, jogtanácsosok, közjegyzők, akik gazdasági társaságok cégbírósági és bírósági peres ügyeivel foglalkoznak, de adott esetben talál eljárásához iratmintát az érintett cégek ügyvezetése is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
8 550 Ft

A termék megvásárlásával

855 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó orac kiadó kft.
Kiadás éve2015
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:724
BorítóCÉRNAFŰZÖTT KARTONÁLT VÉDŐBORÍTÓVAL
Súly998 gr
Sorozat ÚJ MAGÁNJOG
ISBN9789632582658
Árukód2605825 / 1145832

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
8 550 Ft

A termék megvásárlásával

855 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power