Dan Brown

Az elveszett jelkép

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  733 oldal

Megkerül, ami elveszett...

Robert Langdont, a Harvard szimbólumkutatóját az utolsó percben kérik fel egy esti előadásra a washingtoni Capitolium épületében. Közvetlenül megérkezése után azonban egy hátborzongató szimbólumokkal rejtjelezett, nyugtalanító tárgyat fedeznek fel a Rotunda kellős közepén. Langdon egy ősi meghívót közvetít benne, amely a titkos ezoterikus bölcsesség rég letűnt világába invitálja megfejtőjét. Amikor brutálisan elrabolják Peter Solomont, a híres filantrópot és szabadkőművest, Langdon nagyra becsült mentorát, a professzor ráébred, hogy csak úgy mentheti meg barátja életét, ha elfogadja a rejtélyes meghívást és követi az utat, akárhova vezessen is. Langdon gyorsan ott találja magát Amerika legnagyobb hatalmi központjának színfalai mögött, a város láthatatlan termeiben, templomaiban, alagútjaiban. Ami mindeddig ismerős volt, az most átváltozik egy mesterien elleplezett múlt titokzatos, félhomályos világává, amelyben szabadkőműves rejtélyek és sosem látott felfedezések vezetik őt az egyetlen lehetséges és felfoghatatlan igazsághoz.

Az elveszett jelkép az eltitkolt históriák, misztikus ikonok és kódok ragyogóan összecsómozott szőttese; intelligens, vllámgyors tempójú thriller, amelyben egymást érik a meglepetések. Hiszen- miként azt Robert Langdon felfedezi- nincs páratlanabb vagy megrendítőbb, mint az a titok, amely mindvégig a szemünk előtt volt...

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:733
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly828 gr
FordítóBori Erzsébet
ISBN9789635666287
Árukód2208284 / 1064295

Vásárlói értékelések, vélemények

(8 vélemény)
Németi Ágnes Orsolya
2009. 12. 01.

Mikor jelenik meg?

Farkas Melinda
2009. 12. 02.

Ha jó tudom dec. 10-én fog megjelenni,

Barby
2009. 12. 02.

A metróba olvastam, hogy december 10-15 között jelenik meg magyarul a boltokban! Sajnos ennél pontosabb dátumot én se tudok!

Mérő Diana
2009. 12. 17.

A szokásos Dan Brown stílus, bár talán nem annyira fordulatos, mint az Angyalok és Démonok. A vége, szerintem, kissé filozófikus, ami persze nem von le az értékéből. Sőt...

hito
2009. 12. 22.

A Dan Brown fanatikusoknak ajánlom csak ezt a könyvet, mert nem lett olyan jó, mint a Da Vinci kód, az Angyalok és démonok vagy a Megtévesztés foka. Elég erőltetett és nem túl cselekményes ez a mű. Nem volt kérdés, hogy megveszem és elolvasom, ahogy a következőt is (ha lesz remélem), de talán az a gond, hogy túl magasra tette Brown a lécet.

Manó
2010. 01. 08.

Nem az Angyalok és démonok, ami szerintem Brown eddigi legjobb könyve, de azért jó. Újdonságot számomra sem a Bibliáról, sem a titkos társaságról, sem új technológiákról nem tartogatott, de mint thriller, nem rossz. Várom a következő könyvét!

avalon
2010. 01. 13.

Darabokban olvastam, ha nem volt más, amit olvashattam volna. Nem tetszett. Unalams volt, és a könyv "mondanivalója" számomra kb. az első kétszáz oldalból kiderül, a végső "nagy megoldás" igazából már teljesen érdektelen volt, szerintem. Én is csak fanatikus rajongóknak ajánlom, egyébként szerintem ez most sajnos nem éri meg az árát.

Maja
2010. 01. 16.

Kicsit többet vártam ennél,bár biztosan meg fogom venni a következőket is.

szury
2010. 01. 31.

Szerintem is gyengére sikerült ,az eddigi műveihez képest. Olyan mint A Da Vinci kód gyenge átírata washingtoni környezetbe.

VISHOUS
2010. 02. 03.

Hát nem ez a legjobban sikerült regénye, kicsit gyengének érzem.

H.Tímea
2010. 02. 10.

Nekem tetszett,igaz,a Da-Vinci kódot nagyon nehezen lehet felülmúlni,de azért ezt is algi tudtam letenni.Dan Brown könyvei nagyon jók,ez tény!Most hogy ez egy kicsit ezoterikusabbra sikeredett,szerintem nem olyan nagy baj! :-) Nekem az Angyalok és Démonok pedig túl "hit"-es volt,de ettől függetlenül az is tetszett!

Franci
2010. 02. 10.

Nekem egy túl filozófikus volt és kicsit hátborzongató. 2 nap alatt olvastam ki, az első nap még teljesen odavoltam, a 2on a végén már vártam a végét, túl erős, tömör volt. Sztem Langdon "félig itt-félig ott" létele nagyon nagy túlzás volt. Alapvetőleg jó, de volt már jobb :D

Csilla
2010. 03. 08.

Csatlakozom, engem se kötött le. Lehet, hogy már a mérce volt nálam túl magas Dan Brown-nal szemben. De azért elolvasom a következő könyvét is.

Kriszti
2010. 03. 09.

Sajnos ez most nem jött át nekem.

Angel
2010. 05. 05.

Én a Da-Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat csak filmen láttam, de az Elveszett jelkép nagyon tetszett, úgyhogy biztos, hogy az első kettőt is el fogom olvasni! Nem vagyok egy gyors olvasó, de ez a könyv annyira lekötött, hogy 3 nap alatt végeztem vele és még vártam volna a folytatást!

Vicaevi78
2010. 07. 03.

A könyv fantasztikus, az író ismét érdekes helyszíneken viszi végig az olvasót és érdekes témát boncolgat. Várom a filmet, hogy minden újra megelevenedjen :)

Vyk
2010. 07. 20.

Nekem nagyon tetszett, igaz a Da Vinci kódot és az Angyalok és Démonokat csak filmen láttam, tehát nem tudom összehasonlítani. Ez jó volt, engem lekötött, alig vártam a végét, hogy mi lesz a slusszpoén..az mondjuk nem volt egy nagy igazság..aminek vártam az eljövetelét! :) Összességében remek napozós könyv!!!!!

Anita
2010. 11. 17.

Nagyon vártam a könyv megjelenését, mert Brown-rajongónak tartom magam, ezt is 1-2 nap alatt olvastam el, mint a többit, de messze nem tetszett annyira. Kicsit többet vártam tőle, de nem bántam meg, hogy megvettem. Inkább azt mondanám, hogy nem ez a rossz könyv, hanem az előzőek sikerültek túl jól :)

Kelemen Viktória
2013. 02. 19.

Ez a könyv az egyik legizgalmasabb, amit valaha olvastam (már akkor felkeltette az érdeklődésemet, amikor a hátulján lévő tartalmat olvastam). Szerencsére beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Alig bírtam letenni. Mindig volt benne egy kis csavar, amitől csak még izgalmasabb lett a történet. Én csak ajánlani tudom mindenkinek :)

Szabó Ádám
2013. 03. 23.

Az Angyalok és Démonok után ez volt a harmadik Dan Brown könyv, és meg kell mondja, nem csalódtam benne. Sodró lendületű, izgalmas, pörgős thriller egy váratlan fordulattal. A Da Vinci kóddal, és az Angyalok és Démonokkal egyetemben az író alapos kutatásának hála éri el hitelességét. Ha megkérdeznék, melyik a jobb, nem tudnék választani, mindegyik jó :)

Nemes Brigitta
2014. 03. 02.

Nagyon tetszett ez a könyv is. Az író most sem okozott csalódást. Mindenkinek csak ajánlani tudom, akárcsak a többi Den Brown könyvet! Letehetetlenek!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal