Dan Brown

Inferno

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  656 oldal

"Keressetek és találtok."
Ez a bibliai idézet visszhangzik Robert Langdon, a Harvard jeles szimbólumkutatója fejében, amikor felébred egy kórházi ágyon, és nem tudja, hol van és hogy került oda. Arra a morbid tárgyra sincs magyarázata, amelyet a holmija közt eldugva találtak.
Langdon az életéért menekül egy őrült hajsza során Firenzén át, egy fiatal orvosnő, Sienna Brooks társaságában. Csak úgy szökhetnek meg ismeretlen üldözőik elől, hogy Langdon beveti ismereteit a történelmi homlokzatok mögött rejlő titkos átjárókról és ősi rejtelmekről.
Egyedül Dante sötét, monumentális remekének, a Pokolnak néhány sora vezérli őket, amelynek segítségével megfejthetik a reneszánsz legünnepeltebb műveinek - szobroknak, festményeknek és épületeknek - mélyén rejlő kódokat, hogy eljussanak egy kirakós játék megoldásához, melynek révén talán elháríthatják a világot fenyegető félelmetes veszélyt...
A történelem egyik leghátborzongatóbb irodalmi klasszikusa, a Pokol ihletésére született, és díszletei között játszódó mű Dan Brown eddigi legellenállhatatlanabb és leggondolatébresztőbb regénye; lélegzetelállító versenyfutás az idővel, amely már az első oldalon rabul ejti az olvasót, és el sem ereszti a befejezésig.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:656
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly750 gr
FordítóBori Erzsébet
ISBN9789635660940
Árukód2238111 / 1092572

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)
Hosszú Ildikó
2013. 10. 14.

Nem éri el az előző könyvei színvonalát, közepes minőségű lett. Többet vártam.

Polgár Marianna
2013. 10. 15.

Izgalmas könyv, hihetetlen csavarokkal. Mégis, én valahogy picit többet vártam a beharangozók alapján. Nem volt meg a szokásos "nemtudomletenni" érzés..

Katalin
2013. 10. 16.

Tetszett a befejezés.

Tóthné László Szilvia
2013. 10. 17.

Nem csalódtam. A megszokott magas szívnonalt kaptam a negyedik kötettel is. Két nap alatt olvastam el, fordulatos ami egy krimitől elvárható. Arra késztetett, hogy a regényben szereplő műveknek és épületeknek az interneten utánna nézzek. Köszönöm.

Anita
2013. 10. 17.

Azt nyújtotta, amit elvártam. Izgalmas történet, fordulatokkal teli és váratlan befejezés. Egy igazi Robert Langdon történet.

Heni
2013. 10. 19.

Folyamatosan hiányérzetem volt, mindig vártam az írótól már megszokott kitűnő fordulatokat. Nálam a siker elmaradt az előző könyveihez képest.

Mócsy Gabriella
2013. 10. 20.

Szenzációs volt. Vasárnap délután megkaptam ajándékba (magamnak rendelve), és másnap délre már el is volt olvasva... Magával ragad, pörögnek az események benne. Ajánlom mindenkinek

nincssemmibaj
2013. 10. 21.

Dan Brown Inferno című könyve, a Robert Langdon sorozat negyedik kötete. A regény izgalmas, igazi,letehetetlen típusú mű, mely kényszeríti az olvasót, hogy tovább lapozzon. A helyszínek részletes leírása arra enged következtetni, hogy Brown a könyv minden egyes útvonalán ugyanúgy végigment, ahogy szereplői. Az előző írásokhoz hasonlóan, most is alaposan s mégsem unalmasan írja le a történet építészeti, vallási, illetve tudományos hátterét. Ajánlom azoknak akik olvasták a korábbiakat, és azoknak is, akik most ismerkednének DB-nal, mert valódi veszélyre figyelmezteti olvasóit, amit egy tudós elképesztő találmánya akar orvosolni.

Pataki Gusztávné
2013. 10. 25.

Nekem a Da Vinci kód után ez tetszett a legjobban ,fordulatos,izgalmas,szinte letehetetlen,a vége is nagyon jo sokan nem erre számitottak.én se.nagyon tetszett

sszti
2013. 10. 28.

Nekem valahogy az volt az érzésem, hogy az író 'in media res' vágott bele a történetbe, tőle nem megszokott módon. Nekem hiányzott a történet eleje, és kevésbé volt izgalmas, lebilincselő mint pár korábbi könyve. Ettől függetlenül olvasmányos volt.

Nagy Adrienn
2013. 10. 28.

Egy újabb Dan Brown klasszikus. Nagyon jó az alapszál, amin át az író felgöngyölíti a cselekményt. Végig úgy érezzük, hogy szívesen lennénk Robert vagy Sienna helyében. A művészeti alkotások említésekor pedig muszáj rájuk keresni a neten. A vége pedig igazán meglepetés. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szabó Tünde
2013. 10. 29.

Az internet a barátom volt eddig is, de most főleg. Majdmegőőőőőrülteeem, látnom kell, tudnom kell hogy néz ki, milyen az a kert, az az épület, az a freskó, festmény, festő, festőnek szeretője, stb. Na. De azért ez mégis túlzás. Most könyvet olvasok, vagy a számítógépet bújom? Én kis tudatlan. De. Információéhségem csillapíthatatlan. A könyv külleme finom, simogatós, belseje izgalmas, fordulatos. Aki körömrágós annak annyi, de aki ajkakat harapdálós, az rakjon be fogvédőt, vagy rágcsáljon mandulát. Elég néhány szem, nehogy egy egész zacskónyit befaljatok :) (úgy mint én)

Domokos Eszter
2013. 10. 29.

Nagyon tetszett a könyv, hozta a Dan Browntól megszokott izgalmas fordulatokat. Jól felépített mű, az utolsó oldalakon is tartogat meglepetéseket.

Endzsi
2013. 10. 29.

Mivel vizuális típus vagyok ezt a könyvet olvasva igazán úgy érezhettem magam, mintha egy pergő akciófilmet látnék. Változatos helyszínek, izgalmas fordulatok. A történet legvégéig fenntartja a figyelmet, szinte letehetetlen a könyv. És még akár igaz is lehet a sztori, ezáltal válva igazán félelmetessé és borzongatóvá a végkifejlet. Plusz egy újabb könyv elolvasására ösztönöz. De legyen titok melyik, ha elolvassák rögtön tudni fogják. Az összes D.B. könyv közül ezt tartom a legizgalmasabbnak.

Szűcs Evelin
2013. 10. 29.

Az első oldaltól kezdve magával ragadt, lehetetlen volt letenni. Egyszerűen zseniális könyv, olyan fordulatokkal, amelyekre az olvasó sosem számítana. Nem utolsó sorban rengeteg művészettörténeti vonatkozást vezet végig. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Magyar Károly
2013. 10. 29.

Az Író nem tagadta meg önmagát. Nagyon tetszett ez az izgalmas, misztikus új regénye.

Boros Gyevi Szabolcs
2013. 10. 29.

Nem tudtam letenni. Egyik óra helyet inkább kiolvastam :D Magával ragadt Firenze, Velence, Isztambul leírás és a vége nagyon érdekes volt.

Bodai István
2013. 10. 29.

Nem okozott csalódást, igazi Dan Brown regény. Cselekményes, monumentális sztori és a Da Vinci kódhoz, vagy az Angyalok és démonokhoz hasonlóan letehetetlen olvasmány. Egy igazán jó író (pl. Ken Follett) ragyogó könyvet írhatott volna ebből a cselekményből is! Megint rengeteg felesleges részlet van leírásokban, amik ismeretét bámulom, de a regényben inkább öncélú hencegés, semmint szerves része a könyvnek.

B. Boglárka
2013. 10. 29.

Az Inferno az első könyv Dan Brown repertoárjából, amit megvásároltam és izgatottan kezdtem az olvasásába. Hajtott a kíváncsiság, vajon mi lehet a titka, vajon miért látom a sikerlisták előkelő helyén szerepelni ezt a művet. Aztán a lepel lassan kezdett lehullni a titokról... Már néhány oldal elolvasása után éreztem, hogy magába szippant ez a könyv. Imádtam minden oldalát, szinte észrevétlenül fogytak az oldalak. Képzeletbeli sétát tehettem Firenzében, Velencében, Isztambulban, miközben nem győztem rácsodálkozni Langdon professzor lenyűgöző tájékozottságára, tudására, ami által egyre többet tudhattam meg Danteról, az építészetről, szobrászatról, festészetről, és ami nélkül nem juthattunk volna el a rejtély megoldásához. Izgalmas, fordulatos történet, ami szinte arra ösztönzi olvasóját, hogy azonnal merüljön bele Dante: Isteni színjátékába vagy máris induljon felfedezni Olaszország és Törökország szépségeit, látványosságait. Csak ajánlani tudom a könyvet. Azt hiszem, Dan Brown többi művét is el fogom olvasni...

gigusz
2013. 10. 30.

Izgalmas, mint az író eddigi összes könyve. Amit kiemelnék, hogy a vége valóban nem az, amire szerintem a többség számít. Azon túl, hogy egy jó krimi, egyszerre meghökkentő és elgondolkodtató a téma, amit feszeget.

Jónás Dávid
2013. 10. 30.

Habár A Da Vinci-kód számomra felülmúlhatatlan Dan Brown-regény, az Inferno lett a második kedvencem az írótól. Minden sora izgalmas volt, a végkifejlet után napokig a hatása alatt voltam. Azt hiszem, ilyen egy igazán izgalmas regény!

Horváth Józsefné
2013. 10. 30.

Nagyszerű és ez a jelző nem képes kifejezni a tartalom és az élmény értékét! Ez nem csupán egy krimi a mai korból, hanem egy témájában elgondolkodtató értekezés is, hiszen ami a cselekmény alapját adja az nagyon is valós és idő az erő! Azt is modhatjuk a jövőt vetíti elénk. Ez a könyv nem az ami segíti az esti elalvást, hanem izgalmas és érdekfeszítő krimi, amit nem lehet letenni! Dan Brown eddig megjelent könyveit szinte kivétel nélkül olvastam, de most ez a csúcs!

CH13
2013. 11. 01.

Lélegzetelállító könyv, pörgős és fordulatos ahogy azt Dan Brown-tól megszokhattuk. Mindenképp megfelelt a várakozásoknak és eleget tett a hozzáfűzött reményeknek. Egyszerre több szálon fut a cselekmény és az események sokasága és tempója arra sarkallja az olvasót hogy ne tudja letenni a könyvet. Mindenkinek csak ajánlani tudom és az ára is megfizethető ami nem egy utolsó szempont.

Császár Gabriella
2013. 11. 04.

A történetről csak annyit, hogy 2 megállóval később szálltam le a villamosról, észre sem vettem, hogy tovább utazom, annyira magával ragadott a cselekmény. Ajánlom mindenkinek!

Kelemen István
2013. 11. 05.

Egyszerűen nagyszerű, a cselekmény nagyon pörgős magával ragadott. A történet is lélegzet elállító és komolyan elgondolkodtató. Aki szereti Dan Brown műveit annak mindenképpen el kell olvasnia, aki pedig csak a kategóriát kedveli az sem fog csalódni.

emil
2013. 11. 12.

Ez a könyv sajnos a tudatlanság, és a szenzációhajhászás mintaképe. Brown az amerikai kultúra megtestesítője. Végtelenül felületes, és rengeteg tévedéssel. A könyv rém unalmas, és nevetséges.

Éva
2013. 11. 16.

Ha idegenvezetést akarsz olvasni, ne ezt olvasd. Ma globálisan az egyik legégetőbb problémát veti fel, elgondolkodtató módon, és a a megoldást nem a politikusokra bízza. Én sem tenném.Te mit tennél? Érdekfeszítő.

Anikó
2013. 11. 18.

Szerintem ez egy nagyon izgalmas, fordulatokban gazdag könyv! Én Dan Brown-tól még csak A Da Vinci-kódot olvastam és az is nagyon tetszett!!!! Nehéz letenni, persze néha muszáj volt ételt magamhoz venni! :) Tehát a téma és a helyszínek leírása is nekem nagyon bejött!! Olyan, mint egy élő idegenvezetés Firenzén, Velencén, Törökországon át. Ha egy igazán lebilincselő könyvet akarsz olvasni, ezt csak ajánlani tudom. Maga a téma erősen elgondolkodtató, de én pont ezért szeretem az ilyen jellegű könyveket.

Editike
2013. 11. 22.

Nem ez a legsikerültebb könyve. Nagyon vontatottan indult, és sajnos úgy is maradt, a végén a csattanó sem a megszokott "nahát ilyet" volt, hanem olyan kis semmilyen. A probléma felvetés jó, a megoldás sajátos, de az eddigi könyvekben el tudtam hinni azt, amit leírt az író, itt viszont nem.

Klára
2013. 11. 23.

Személy szerint nekem nagyon tetszett a könyv, Dan Brown hozta a szokott formáját. Én naiv már amiatt aggódtam, hogy a Da Vinci kód és az Angyalok és Démonok után már nem fog tudni olyan maradandót alkotni ami oly mértékben megérint (olvastam az Elveszett jelképet is, de azt kell hogy mondjam, ez a könyve jobban átjött). Nem mellesleg, ha szabad ilyet, akkor ajánlom mindenkinek Gabriel Reitter: Az Idő Urai c. regényét (ha jól tudom itt decemberben fog megjelenni), mert akinek tetszettek Dan Brown összeesküvés-elméletei, az nem fog csalódni, sőt... :)

Miklós László
2013. 12. 03.

A körítés ígéretes: adott több gyönyörű város, egy legendás mű és egy világméretű probléma. Az író úgy gondolhatta, hogy ezek, s a helyszínekről összegyűjtött érdekességek majd elviszik a hátukon a sztorit. Olyan, mint egy útikönyv, ahol a cselekmény csak azt szolgálja, hogy minél több és érdekes dologgal találkozzon az olvasó. Az arányoknak pont fordítva kéne működniük. Egy thrillertől ez soványka, ráadásul a fordulat, amitől mindent máshogy kéne látnunk, nagyon blőd. Az Inferno egy becsületes iparosmunka, semmi több.

Gyarmati Mária
2013. 12. 24.

A könyv az elején kissé vontatottan indul. Dan Brown tőle nem megszokott módon a könyv felétől tette izgalmassá a történetet. Az utolsó 100 oldalon letehetetlen a könyv.

Tünde
2013. 12. 25.

A Dante-kedvelők legújabb kötelező olvasmánya. Leköt, magával ragad és nem hagyja, hogy letedd. A megszokott Dan Brown-élmény garantált. Ajánlom mindenkinek!

Busznyák Eszter
2013. 12. 29.

Eddig is imádtam Dan Brown könyveit és most sem csalódtam. Két nap alatt kiolvastam, nem bírtam letenni, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Gyarmatiné J. Ágnes
2014. 01. 07.

Már elég sok könyvét olvastam az írónak ahhoz, hogy most meglepődjek. Voltak benne számomra vontatott részek, amikor úgy éreztem, egy útikalauzt tartok a kezemben. Maga a történet nagyon izgalmas, gondolkodásra késztet, s a végén az is felmerül az emberben, vajon tényleg csak fikció mindez?

hfg
2014. 01. 29.

Hááát hááát... hátast nem dobtam tőle. Számomra még mindig az Angyalok és démonok a top1, amit eddig még A da Vinci-kód sem ugrott meg, az Inferno pedig még ez utóbbit sem. Azt hiszem én végleg elpártoltam Dan Brown-tól. A könyvei népszerűségének okai: aktuális avagy világméretű kérdés boncolgatása, botránykeltés (lásd A da Vinci-kód), ami a legjobb reklám neki, érdekes és rendkívül ismert helyszínek, intelligens kitérők a regény során. Nyilván Dan Brown lektűr-író. De van ami egy könyv olvasása közben kifejezetten zavar: ha nem kell közben gondolkodnom, úgy is mondhatnám, hogy az író teljesen hülyének néz. Kíváncsi vagyok, más is érzett/érez ilyet. Úgy sejtem, nem sokan, ezért inkább ezt a témát nem boncolgatnám. A könyv 10/6.

Hegedüs Gáspár
2014. 02. 04.

Az egyik legolvashatóbb könyv Dan Brown-tól. A történet nagyszerű, és talán ez áll legközelebb a valósághoz, a többi regénye közül. Nem olyan bonyolult mint az Elveszett Jelkép, de nem is olyan izgalmas mint a Da Vinci Kód.Ennek ellenére nagyszerű könyv, csak ajánlani tudom.....és tényleg nem lehet letenni.

Tamás
2022. 08. 17.

Nagyon jó könyv.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád