Dan Brown

Eredet

gabo könyvkiadó és keresk.kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  573 oldal

Robert Langdon, a szimbolika és a vallási ikonológia harvardi professzora a bilbaói Guggenheim Múzeumba érkezik, hogy részt vegyen egy felfedezés bemutatásán, amely ,,mindörökre megváltoztatja a tudományokat". Az esemény házigazdája Langdon barátja és egykori tanítványa, Edmond Kirsch, a negyvenéves tech-mágnás, akit káprázatos találmányai és merész előrejelzései az egész világon vitatott figurává tettek. A mai este sem kivétel: azt állítja, hogy egy megdöbbentő áttörést jelent be, amelynek messzeható következményei lesznek.

Ám Langdon és a több száz vendég legnagyobb döbbenetére, az esemény még azelőtt tragikus véget ér, hogy igazán elkezdődhetne. Langdon kétségbeesett menekülésre kényszerül a múzeum igazgatónőjével, Ambra Vidallal. Barcelonába szöknek, és veszélyes kutatásba kezdenek egy jelszó után, amely megnyitja Kirsch titkát.

Langdonnak és Vidalnak meg kell találnia az utat a város labirintusszerű átjáróiban egy olyan ellenséggel szemben, amely minden fordulónál egy lépéssel előttük jár. A nyomot, amelyet követnek, csak rejtélyes szimbólumok és többértelmű modern művek jelölik, de Langdon és Vidal sorra megfejti a nyomravezetőket, és végül szemtől szembe kerülnek egy világrengető igazsággal, amely rejtve maradt - egészen mostanáig.


Dan Brown A Da Vinci-kód, minden idők egyik legolvasottabb könyvének a szerzője. További három bestsellert is írt, amelynek Robert Langdon, harvardi szimbólumkutató a főhőse: Inferno, Az elveszett jelkép, Angyalok és démonok. Két másik thrillere is nemzetközi sikert aratott: A megtévesztés foka és a Digitális erőd.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó gabo könyvkiadó és keresk.kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:573
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly674 gr
FordítóTurcsányi Jakab
ISBN9789635661121
Árukód2711873 / 1172654

Vásárlói értékelések, vélemények

(41 vélemény)
Kovács Ágnes
2018. 06. 04.

Az 5-ből 3 csillagot adnék azért, mert igazából kiszámíthatóan, ugyanazon az alapon van felfűzve az összes (?) Dan Brown sztori. Így a 3. könyv elolvasása után (de már a 2. után is) azt éreztem, hogy ugyanazt olvasom, maximum más helyszínekkel, emberekkel, megfejtendő kódokkal. Ez önmagában uncsi, de szerencsére itt nem volt sok "rizsa" pl. Langdon múltjából, egy-egy tájról. Olyan izgalmasan vezeti be a későbbi nagy felfedezendő titkot, hogy tényleg letehetetlen a könyv, mert várom a nagy csattanást, de most is, mint az Infernonál, csalódtam, nagyobb durranásra számítottam ennyi izgalom után. Bár ez a csattanó izgibb az Infernonál szerintem. :) Negatívum még nekem, hogy a végén üresnek éreztem az információkat, pl. hogy mi történt Ambraékkal, kicsit összecsapott hatás jött át. De hogy ne csak a negatívumok jöjjenek: Tetszett a sok csavar a történetben, nem találom túlzásnak őket. Gyönyörű leírásokat adott a spanyol nevezetességekről, és bizony sok érdekességet is nyújtott. Budapest belevétele külön tetszett. Várom, és biztosan megnézem a filmet majd róla, látványosnak ígérkezik.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 690 Ft

A termék megvásárlásával

569 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Csernus Imre: A magyarDr. Csernus Imre: A magyar