Az út

"Ha a fiú nem Isten igéje, akkor Isten sosem szólalt meg." Hamu szitál folyton a láthatatlan égből, ahol a nap többé sosem mutatja meg arcát az elpusztult világnak. A "vég" után apa és fia bendukolnak éhezve és fázva az úton, keresve a maradék kis jót, ami túlélhette a pusztulást. Az anya már föladta a keresést. A férfi pisztolyában már csak két... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Fodor Csilla
Az egyik legjobb könyv, amit életemben olvastam. Azonnal kerestem C.McCharty többi könyvét is. Elolvastam a Vad lovak, a Nem vénnek való vidék, a Véres délkörök c. műveit. Sajnos a tíz regénye közül csak ezeket találtam magyar fordításban.
Hajdina
Engem is rettenetesen zavar a vesszők hiánya, egyáltalán nem arra gondoltam, hogy a bizonytalanságot akarja erősíteni, inkább, hogy hibás a könyv. Főleg, hogy itt az ajánlóban olvastam bele régebben, és nem emlékszem, hogy feltűnt volna a vesszőhiány. És tényleg: az ajánlóban mindenhol van vessző, ahol elvileg lenni kéne. A történet amúgy nagyon jó, de nagyon megrázó...
Zabó Máté
Nagyon jó könyv és az eredeti angol kiadásban egy darab vessző sincs ha jól tudom ám ez ott nem nagyon zavaró mivel az angolok sokkal kevesebb vesszőt használnak mint a magyarok.
Gábor
Galoonak : A szerző, " Nem vénnek való vidék " című regénye is nélkülözi a vesszőket,pontokat,stb. Úgy látszik,ez a szerző sajátos kifejezésformája,nem pedig a kiadóé.
gyevickie
A vesszők, gondolatjelek hiányával az író a bizonytalanságot akarja még jobban megerősíteni. Ahogy az olvasónak bizonytalan a mondat tagolása, úgy bizonytalan a könyvben szereplő férfi és gyereke életben maradása is. Ez nem a kiadó "hibája"! Nagyon érzékletes mű, szinte már ott érzed magad, ugyanúgy rettegsz lélegzetvisszafojtva, mint maguk a szereplők. Csatlakozván az előttem szólóhoz, sok embernek el kéne olvasni azok közül, akik nem becsülik meg azt a "luxust", amiben élünk. Mert a könyvhöz képest ez már-már luxus. Becsüljük meg jobban Földünket!
Zsuzska
Elgondolkodtató és szomorú is egyben!! Remek könyv!!
Galoo
Az elején tartok a regénynek. Nagyon tetszik, de valami iszonyat, hogy egy darab vessző, semmi tagolás nincs a szövegben. Olykor három mondat van egybefolyatva, máskor, mintha egy mondatot szedtek volna ketté. Ennek valóban ennyire zavaróan bénának kell lennie? Milyen szerkesztés ez? Azon gondolkodom, hogy visszaviszem, és letöltöm angolul. >:( Csalódás ez a Magvetőtől.
Oildi
Remek könyv! Mindenkinek ajánlom!
Hollik András
Nyomasztó hangulatú, üres, és pont emiatt nagyon jó regény.
vic
Mélyen megrázó, óriási hatással volt rám. Nagyon ajánlom....az ember megtanulja értékelni, azt, mennyi mindene megvan......
Mary
Megrázo történet, ajánlom mindenkinek.
Viki
Megindító történet, a párbeszédek apa és fia között és az örökös groteszk tájleírás lenyűgöző.....mindenkinek ajánlom!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2