Brisingr - Az örökség III.

Csak alig néhány hónapja, hogy Eragon kiejtette a "brisingr" szót, amely az ősi nyelven azt jelenti, tűz. Azóta nemcsak azt tanulta meg, hogy szavak segítségével varázslatot alkosson, hanem számtalan próbával is szembe kellett néznie. A Birodalom ellen vívott ádáz és véres csatában az Égő Mezőkön, ahol Murtaghgal és Tövissel is meg kellett küzdenie,... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
ll
Nekem is bejött a könyv sorozat és nagyon várom már az utolsó részt. És szerintem a Menoa fa csak megcsipte Eragorn-t gondoljatok bele ő maga az egész erő sacper anyit ártotak neki mint ha titeket megcsip a szunyog. Ja és nagyon remélem, hogy Arya lesz a másik sárkány lovas.
kimigirl90
És szerintem Katrina babája már az "új világba" fog megszületni, mintegy jelezvén az új kor eljövetelét. Dani-val én is egyetértek abban, h szerintem is Ayra-é lesz a 4. tojás. Főleg, mivel annyit nyavajogtak már a tündék, h kellene egy tünde Lovas is.... Így Eragon is közelebb kerülhetne hozzá, miközben tanítja. :) Amúgy találtam egy weboldalt, ahol egy oldalt a könyvből bemutatnak: http://www.alagaesia.com/pdf/Inher_ExclExcerp t_WEB.pdf Nagy durranás lenne, ha Rorannak pont akkor sikerülne a "Stenr risa". xD (Az író sokszor visszatér ehhez, csak Rorannak eddig még sosem sikerült.... EDDIG?)
kimigirl90
Nekem is nagyon teszettek a könyvek! Most fejeztem be a harmadikat. Alig várom a következőt!! Remélem, hogy Eragonnak nem kell elhagynia Alagäesiát! Az nem lenne happy end. Ahogy Oromis is mondta: Nem feltétlenül válik valóra, amit Angela mondott.... Rossz érzésem van azzal kapcsolatban, h a Menoa-fa mit csinált akkor, amikor Eragon alsó hasi része szúrt. Lehet, h nem lehetnek majd gyerekei, és a béke lesz az ő öröksége /inheritance/, amit hátrahagy? Szerintem nem hal meg Murtagh. Ő is foglya Galbatorixnak, mint Shruikan! Bár Murtaghnak nem kellett volna megölnie a törpe királyt, úgyhogy lehet, h mégis meghal, de akkor önfeláldozásból, és szerintem nem Roran által. IZGI!!! ^^
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot