Brisingr - Az örökség III.

Csak alig néhány hónapja, hogy Eragon kiejtette a "brisingr" szót, amely az ősi nyelven azt jelenti, tűz. Azóta nemcsak azt tanulta meg, hogy szavak segítségével varázslatot alkosson, hanem számtalan próbával is szembe kellett néznie. A Birodalom ellen vívott ádáz és véres csatában az Égő Mezőkön, ahol Murtaghgal és Tövissel is meg kellett küzdenie,... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
ll
Nekem is bejött a könyv sorozat és nagyon várom már az utolsó részt. És szerintem a Menoa fa csak megcsipte Eragorn-t gondoljatok bele ő maga az egész erő sacper anyit ártotak neki mint ha titeket megcsip a szunyog. Ja és nagyon remélem, hogy Arya lesz a másik sárkány lovas.
kimigirl90
És szerintem Katrina babája már az "új világba" fog megszületni, mintegy jelezvén az új kor eljövetelét. Dani-val én is egyetértek abban, h szerintem is Ayra-é lesz a 4. tojás. Főleg, mivel annyit nyavajogtak már a tündék, h kellene egy tünde Lovas is.... Így Eragon is közelebb kerülhetne hozzá, miközben tanítja. :) Amúgy találtam egy weboldalt, ahol egy oldalt a könyvből bemutatnak: http://www.alagaesia.com/pdf/Inher_ExclExcerp t_WEB.pdf Nagy durranás lenne, ha Rorannak pont akkor sikerülne a "Stenr risa". xD (Az író sokszor visszatér ehhez, csak Rorannak eddig még sosem sikerült.... EDDIG?)
kimigirl90
Nekem is nagyon teszettek a könyvek! Most fejeztem be a harmadikat. Alig várom a következőt!! Remélem, hogy Eragonnak nem kell elhagynia Alagäesiát! Az nem lenne happy end. Ahogy Oromis is mondta: Nem feltétlenül válik valóra, amit Angela mondott.... Rossz érzésem van azzal kapcsolatban, h a Menoa-fa mit csinált akkor, amikor Eragon alsó hasi része szúrt. Lehet, h nem lehetnek majd gyerekei, és a béke lesz az ő öröksége /inheritance/, amit hátrahagy? Szerintem nem hal meg Murtagh. Ő is foglya Galbatorixnak, mint Shruikan! Bár Murtaghnak nem kellett volna megölnie a törpe királyt, úgyhogy lehet, h mégis meghal, de akkor önfeláldozásból, és szerintem nem Roran által. IZGI!!! ^^
x
Nagyon tetszett az első három rész és már alig várom a 4-et! Amúgy szerintem Murtagh csatlakozni fog a vardenekhez, ha más miatt nem akkor Nasuada miatt. A harmadik tojás meg szerintem Aryának fog kikelni. Bár ha negyedikben befejeződik a történet, akkor biztos sűrű lesz; mármint nagyon cselekményes (Murtagh sorsa (bármi is legyen), a sárkánytojás elrablása, esetleg Galbatorix halála).
kincsem
November elején jelenik meg a 4. rész Inheritance címmel az USA-ban (és még 1-2 országban pl. Kanada, Új-Zéland...). Szóval lehet, h csak jövőre olvashatjuk a befejezést :-(
Marci
Tulajdonképpen Galbatorix ölte meg Oromist Murtagh testét irányítva, de a végeredmény ugyanaz. Pár napja fejeztem be a harmadik könyvet és nagyon bejött. Sztem Murtagh meg fog halni mégpedig Roran keze által. Amugy a negyedik mikor jelenik meg magyarul v már megjelent?
Adrienn
Alig várom már az Eragon 4. kötetét! XD Amikor vége lett a 4. kötetnek sok kérdés merült fel bennem. De a legfontosabb:Mi lesz a történet vége? Happy end vagy sem????????????????????
Adri
Nagyon tetszett az 1. három része XD. Várom a negyediket!!!!!!!!!!NAGYON!
Petra
Nagyon várom a következő részt!!! Nyírják ki Galbatorixot!! Remélem Murtagh és Tövis megmenekül! Nem tehetnek róla h ez történt velük Kiváncsi vagyok mit érzett Murtagh mikor megölte Oromist! Nem tom ti hogy vagytok vele de nekem az Eragon és Arya párosítás nem nagyon jön be... A MurtaghxNasuada párost jobban bírom :))
Dani
Én is nagyon várom a 4. részt. Szerintem miután egy kicsit kielemezgettem a sztorit Aryának fog kikelni a 4. tojás. Mert hát ugye a sárkány ha jól tudom zöld lesz és Arya is zölden varázsol (azthiszem a 2. kötetben olvastam). Meg ugye ez a sárkány hím (Murtagh elmondja) és valszeg ő lesz Shapira társa és Eragon meg Aryáé. Meg ugye : nőstény sárkány-férfi lovas hím sárkány- nő lovas Én ezt gondolom. (Bocs a helyesírási hibákért ha vannak.)
Ricsi
Nekem is nagyon tetszett a könyv...azt azért kicist sajnáltam, hogy Glaedr és Oromis beszállnak a háborúba egyből ki is nyírják őket:( de jó hogy Glaedr legalább megmarad az Eldunaríban.és sztem Eragon át fogja tölteni azt aahtlmas energiát ami naeglingben van és kinyírja tövist meg Murtaghot. már alig várom a 4.részt? tudtok róla vlamit?
Végh Bálint
Nagyon várom már a következő részt, mert az első három nagyon tetszett!!!
Muraton
Én már nagyon várom az Örökség IV. részét. És én is azt olvastam ,hogy Eldunari lesz a címe. Anyira várom elolvastam mind a 3 részét sacper 1 hétvolt az egész és már nagyonvárom mert már tülkönülök.
gergo
SZUPER
gergo
Nem is rossz. szerintem aboriton az Gleader Oromis sarkanya. Atra gulai, un iliantauthr ono un atra ono waise skolir fra rauthr! Na slytha!
szotyislecso
Helló! Google-n találtam egy könyvet Christopher Paolini nevével aminek a címe Eldunari esteleg nem az lehet a 4. rész?? Ha nem akkor mi az? Ha vki rákeres egy Zöld könyvet kereseen gy érdekes sárkánnyal a borítón. Az örökség ciklus pedig hatalmas!!!! Alig várom a 4. részt!!!!!!
c.dani
Látom sokan említik az eleinte trilógiának készülö könyvsorozat négy részes ez azért van mert Pao úgy gondolta hogy egy könyvnek elég husszú ha 1200 oldalas ezért bóvítette ki tetralógiává.
June
már sokat hallottam az eragonról, de csak fél után vettem meg a könyvet, mert nem tudtam eldönteni melyiket vegyem meg, mert már láttam a filmet... na mindegy megvettem és nagyon megtetszett elolvastam a további két könyvet is... a második könyv boritóját elolvastam és csalódottan vettem tudomásul, hogy egy csomó mindent leir, igy gyanutlanul olvastam el a hramadik részt, mert akkor nem olvastam a boritót...szóval kb. 50 oldallal a vége előtt rájöttem, hogy van még egy rész:( az egyetlen dolog ami vigasztal hogy legalább nincs vége ennek a lebilincselő történetnek:))) csak várni kell rá:( pedig direkt azért olvastam ezt, mert azt hittem csak három részes és ha megtetszik, akkor el tudom majd olvasni az egész történetet úgy, hogy nem kell várnom:( nem baj kitartok! :D
gazda Ferenc
Nincs negyedik könyv!!!!!!!!
Ismeretlen
Sziasztok Valaki megtudná mondani, hogy mikor jelenik meg a 4. könyv ? Előre is köszi
Sam
2 nap alatt kiolvastam, és már nagyon várom a következőt. Azt sajnálom hogy mindig ilyen sokat kell várni. CSak így tovább Chris!!!!
Swed
Hát én nem olvasok olyan gyorsan, de 1rész/hét időbe került nekem és most 09-07-03 21-46-kor olvastam el a 3. rész utolsó mondatát. Már nyúltam volna a 4. részhez, és akkor jött mint égből a villámcsapás, hogy még kész sincs. Remélem lesz még ilyen jó Fantasy könyv.
Vancsa
Szaisztok szerintem a negyedik részben Eragon kiszabadítja a szívek szívéből a sárkányokatz miel a váltott macska a halottak kapuját is említi remélem így lesz!!! Naon joo olt a köny!! Hallotátok a Harry Pottert legyözte külföldön annyian vették meg :) remelem ennek az írónak még lesz könye mert én mindenképpen megeszem :)))))
Anita
Nekem borzasztóan tetszett az összes rész. Most kaptam meg a harmadikat,kb 4 napomba került. Egy picit csalódott voltam,mikor rá kellett jönnöm, hogy megint várnom kell min. 1 évet a befejezésre. Talán megéri....
Andi
már olvasom a könyvet és nagyon de nagyon tetszik az eslő és a második rész is nagyon tetszett kíváncsi vagyok hogy a 4. rész milyen lesz :):):)
dóri :)
Nekem nagyon tetszett az 1., a 2. és a 3. rész is! Sajnos sokat kell még várni a 4. részre. :( :(
Eszty
Hy.Én 3 napig olvastam,éjjel nappalXDKicsit agyonbrutalizáltam a könyvet,de sztem nagyon jó!Az a baj h annyit kell várni a 4.részre :/De nagyon szomorú lesz amikor ennyi év után egyszercsak tudom h nem olvashatom tovább...Más,rövidebb könyveken hamar "túlteszem" magam,de mindig olyan ürességet érzek,amikor egy könyvet kiolvasok.Én késöbb kezdtem el olvasni az első 2 könyvet,így ugy eltudtam itézni,h egy hét alatt mind2őt kiolvastam,és nem kellett várnom rá.Most megkapom az Alkonyatot meg az Újholdat,addig is elfelejtem,de nagyon remélem,hogy 2010 tavaszán már olvashatom a negyedik kötetet.
Fantomlány
Most olvasom a III. kötetet és nagyon tetszik! Szerintem eddig ez a legjobb, a csataleírások elég keményre sikerültek, de az érzelmek is erőteljesebbek, mint az előző részekben. Én is meglepődtem azon, hogy IV. kötet is lesz, de kíváncsian várom, hogy mi történik a továbbiakban. Izgalmas és fantáziadús történet! Olvassa el mindenki, aki szereti a fantázia világot! :-)
Sophie
Sajnos eddig még én sem tudtam elolvasni, de bevallom egy kicsit el is ment tőle a kedvem, mert csak nem rég tudtam meg, hogy lesz még egy 4. rész is, és arra valószínűleg várhatunk még újabb néhány évet :( mindenesetre elég furcsa, hogy egy trilógiának 4 része legyen... Azért persze szeretném ezt is elolvsasni :)
Tütü
Az első könyv nem volt valami nagy durranás (pláne nem az a borzalmas film, amit csináltak belőle) de vettem a fáradtságot és továbbolvastam. A második rész már határozottan jobb volt,mint az első. Amúgy az eléggé nyugtalanító, hogy ennyit kellett várni a 3. könyvre. Szóval szerintem msotanában senki ne számítson folytatásra...Eddig még nem volt pénzem, hogy megvegyem a 3. részt, de egyszer majd eljutok oda is :) Mindenkinek jó olvasást, és kellemes időtöltést hozzá! Üdv: Tütü
Julcsy
Már 4 nappal a kijövetele után kézhez kaptam és bár a tanáraim már 2 szer elvették csakazértis tovább olvasom akármelyik órámon!!! IMÁDOM!!!
Dufrese
Szia Judit, Miért 4 csillag, ha még nem olvastad? :) Lehetne 2, de 5 is! :) D.
Szűcs Judit
Még nem olvastam el, de ha olyan lesz mint az előzőek akkor le se fogom tenni!! CSak azt sajnálom, h nehéz így nem vihetem magammal akárhová xD Bár önvédelmi fegyvernek sem utolsó....xDxDxD
Adri
Alig várom már, hogy az új részét is a kezembe foghassam. Az egész családom Eragon lázban ég. Remélem nem múlja alul önmagát az író.
Tina
nekem is nagyon tetszett a könyv:) csak a vége szerintem kicsit szomorú volt:'(
jojo
Már elolvastam tuti volt.Tud valaki valamit a 4. részről,mondjuk h mikor jelenik meg?
Bódis László
Nagyszerű mind a két könyv. kiváncsi leszek erre is. Ma vagy holnap fogom megvenni.
laci
A könyv hivatalosan ápr. 8-ra várgato de ugy gondolom hogy 9-e már tuti.MInd a két könyv remek kiváncsi vagyok, hogy az író tudja-e tartani a szinvonalat. Az viszont biztos, hogy 4 kötetes lesz, még izgulhat mindenki eleget.... ( vagyis! ne olvassátok tul gyorsan mert min. 1 évig várhatjátok a köv részt:D:D, bár szerintem ezt az ötletet mindenki elveti, beleértve engem is).
A.D
a könyv zsenilális , alig várom...pedig várom már egy ideje.remélem nagyon jó lesz mint az előző kettő ..csak már megjelenne!
GyFK
Az eredeti kiadást már elolvastam, és egészen érdekes volt, föleg elődeihez képest. A családi viszályok, és a zsarnok azonban nem volt valami reális... de hát ez egy fantasy regény?!
Szigeti Katalin
április 6-ra van kiírva a megjelenése. aztán kitudja. reméljük akkor jön. :)
Medgyes Márton
Én angolul már elolvastam, és ajánlom mindenkinek, mert nagyon izgalmas! A szerző zseniálisan fűzi tovább a történetet, rengeteg titokra fény derül, és ami számomra roppant kellemes meglepetés volt, hogy Roran szálát is folyamatosan erősíti! Én egyébként remélem, hogy az Elsőszülöttből és ebből a kötetből már nem csinálnak filmet, mert a filmben rengeteg részt átírtak, és inkább amolyan hollywood-i ömlengés lett belőle, és nem könyvadaptáció... De ez persze csak egy vélemény
Ocsenás Tünde
Szlovákiában már novembertol kapható...már olyan régen keresem, de mindig csak az van írva, hogy várható...tobb helyen is azt láttam, hogy Magyarországon csak 2009 tavaszán adják ki...siethetnének egy kicsivel jobban a fordítók...már kiváncsi vagyok a folytatásra...
Gazda Ferenc
Mivel én Szabadkai vagyok,ezért még nálunk nem jelent meg a könyv második és harmadik része ,de már alig várom!!!Biztos vagyok benne,hogy ugyanolyan jó,mint az előző.Remélem ezt is megfilmesitik,mint az előzőt!!Üdv mindenkinek!!XDXD
Fekete Szilárd
kb mikorra várható?
Riedlyviktor
Már alig Várom... :D
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6