Budur Gabriella

MotoGP 2009 - Életek másodperceként 2009

bgp media bt.  | 2009  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  246 oldal

Ismét eltelt egy év, de micsoda év!

Visszatért Sete Gibernau, aki egyébként az idei Életek másodpercekért könyv előszavát is megírta az írónő kedvéjért. Julian Simon megszerezte első világbajnoki címét a 125-ös géposztályban, míg Valentino Rossi immár kilencszeres világbajnoknak mondhatja magát. Drámából és meglepetésekből idén sem szenvedtünk hiányt, de vajon Casey Stoner betegségével kapcsolatban mi a teljes igazság? Lorenzo azért szárnyalt ennyire, mert végre független s szabad életet élhet korábbi menedzsere kirúgását követően? Rossi valóban Megan Fox hollywoodi színésznőtől akar gyereket? Miként látja ő az idei évet?

Rengeteg érdekes sztorit találhattok idén is a könyvben. A Superbike világbajnokságra kényszerített Toseland és Vermeulen is mesél a háttérben zajlottakról. Tudtátok, hogy a televíziós közvetítésekhez mintegy 25km kábelt raknak le minden hétvégén és összesen mintegy 127 kameraállásból követhetjük figyelemmel az eseményeket? Persze idén is rengeteg szó esik az év közepén váratlanul a királykategóriába szerződött Talmácsi Gáborról és a világbajnokság magyar csapatáról Team Toth-ról is.

Exkluzív képek és háttér információk, rengeteg személyes történettel, érzelmi viharokkal, drámákkal, a két kisebb kategória menőitől is. Kihagyhatatlan könyv, a motorsport fellegvárának emberi történeteiről.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bgp media bt.
Kiadás éve2009
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:246
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly1560 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789638855305
Árukód2207458 / 1063365

Vásárlói értékelések, vélemények

Mátyás Szabolcs
2009. 11. 30.

Hello Mindenki. Elérkezettnek láttam az időt, hogy véleményt alkossak egy olyan sorozatról, aminek már ez a negyedik kiadványa. Először is nemcsak a borítók nyűgöznek le, hanem ami mögötte van. Én mindenféle sportot szeretek és sosem voltam nagy rajongója a MotoGP-nek, de hölgy, aki ezt a könyvet írja megszerettette velem. Humoros, érdekes, informatív, közvetlen és értékes. Minden könyvében megújul és ez dícséretre méltó. Csodaszép könyv és végre érdekes, olvasmányos tartalom. Gratula


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
6 640 Ft

A termék megvásárlásával

664 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Hallgassa csak!Hallgassa csak!