Bourdain Anthony  |  Anthony Bourdain

A konyhafőnök vallomásai

 | 2016  | MAGYAR nyelvű

,,Az a fajta könyv, amit az ember egy ültében elolvas, aztán rohan, hogy teljes fejezeteket idézve az őrületbe kergesse a munkatársait." - USA Today. Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mit?l mennek tönkre a m?kedvel? tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mit?l profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ kapunk. Hogy mi is ez a könyv? Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlél?kalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobása van: a következő.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 2 770 Ft

A termék megvásárlásával

277 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Formátum EPUB MOBI
Árukód2682373 / 8121137

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 2 770 Ft

A termék megvásárlásával

277 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Az ízek varázsaAz ízek varázsa