Bódiné Fekete Éva

A gasztronómia története

műszaki könyvkiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  182 oldal

A kötet átfogja a jelentős ókori népek étkezési szokásait, a korai középkor lakomáit. Amerika felfedezése addig nem ismert zöldségekkel, gyümölcsökkel, fűszerekkel gazdagította a "vén kontinens" éléskamráit. Természetesen részletesen szó esik a méltán híres francia konyhaművészet kezdeteiről, a forradalom korának étkezéseiről és a francia szakácsművészet kiemelkedő egyéniségeiről is. Valamint a könyv bemutatja a magyar konyha fejlődéstörténetét a honfoglalástól - Mátyás király korának reneszánsz konyhaművészetén keresztül - napjainkig. Megismertet Magyarország tájegységeinek étkezési szokásaival, italaival. A leírások után szakmai szótárt is tartalmaz.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 280 Ft

A termék megvásárlásával

228 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó műszaki könyvkiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:182
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly250 gr
ISBN9789631660135
Árukód2221619 / 1077576

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 280 Ft

A termék megvásárlásával

228 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Bukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestáraBukovicsné Békefy Daisy: A természet kincsestára