Bilikönyv

Szeretettel ajánlom ezt a kis könyvet minden szülőnek, aki éppen mostanában tapasztalja, hogy gyermeke szobatisztaságra nevelése milyen kényes és sok-sok figyelmet igénylő feladat, és ugyanolyan szeretettel ajánlom azoknak a gyerekeknek is, akik éppen mostanában nem értik: mit akarnak tőlük a felnőttek -miért nem jó nekik minden éppen úgy, ahogy... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 510 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szilvi
Nagyon jó kis könyv, bár a lányom még nem lett szobatiszta, de imádja olvasni illetve hallgatni.
Laczkóné Szloboda Margit
Ez a könyv egyszerűen és gyorsan segített a bilikérdés megoldásában,a szobatisztaság elérésében.Gyerekekhez közel álló szövegezése és vidám illusztrációi minket,felnőtteket is megmosolyogtatnak.
Kovacs Beata
Nagyon aranyos konyv, a lanyomnak es nekem sokat segitett, amikor ugy tunt, hogy remenytelen a bilire szoktatas. Ajanlom.
Mild Orsolya
Nálunk is sokat segített, aranyos könyv. :)
Nagy Katalin
Sokat segített a fiamnak a könyv, mikor a szobatisztaság nagy feladatával nézett szembe. Azóta több kisbarátunknak is kölcsönadtuk és több problémát megoldottunk, bilibe száműztünk. Nem is tudom, kinél van éppen. Nagyszerű, a gyerekek imádják, így mi is.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30