Bezzeg az én időmben

"Bezzeg az én időmben nem csavarogtak fiúkkal a lányok." "Bezzeg..." - mondják mindenre a felnőttek. Katit azonban nem érdeklik a régi történetek, ő most tizenöt éves, most szerelmes, most akar boldog lenni. Csak az első bál éjszakáján ébred rá: 1941-et ír a naptár, amikor a történelem, a felnőttvilág bármikor elszakíthatja őt szerelmétől, akár... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Flower
Szerintem ez egy nagyon jó könyv! Csak a vége olyan szomorú! Remélem Laci visszajön!
:P
Nekem tetszett ez a könyv! Ez volt az egyik kötelező olvasmányom és a többi kötelezőhöz képest ez a könyv felüdülés volt. Ez a kedvenc volt kötelezőm!! Mindenkinek ajánlom aki szereti a régebbi könyveket!
Laura
Én nem szeretek olvasni de ez a könyv felkeltette az érdeklődésemet :) Anyukám régi könyvespolcán találtam meg még a régi változatot , és leültem elkeztem olvasni , egy nap alatt kiolvastam :) én pont az ilyen történeteket szeretem !!
Mészáros Eszter
Nagyon jó ,vicces s aranyos s kicsit szomorú .S jó betekintést nyújt h akkor hogyan is élt egy család.
Lehóczky Rita
Nagyon örülök, hogy kiadták újra ezt a nagyszerű könyvet! Sokat tanulhatunk belőle. A lánynak, aki szeret olvasni: nem mindig a happy end és a folytatás a lényeg. Szerintem ez a könyv úgy kerek, ahogy van, üzenete pedig éppen az, hogy voltak olyan lányok és asszonyok, akik igenis ebben a "félbehagyott" lélekállapotban éltek hosszú éveken át, esetleg egész életükben, reménykedve a kedvesük visszatérésében. És sokak kedvese nem is tért vissza.
a lány aki szeret olvasni
NAGYON Ó CSAK SAJNÁLOM HOGY AZ ÍRÓNŐ ANNYIT NEM TUDOTT A VÉGÉRE FIRKANTANI HOGY A FÉRFI VISSZAJÖN ÉS BOLDOGA ÉLNEK AMÍG MEG NEM HALNAK VAGY HOGY NEM FOLYTATTA MÉG 1 KÖTTETTEL .
Balogh Anna
Nagyon tetszett! Megmondom őszintén sose gondoltam volna, hogy ezek a "régi" írónők ilyen jó könyveket alkottak! De nagy klasszak4 Már mots tudom, hogy jó párszor fogom ezt is olvasni:)
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30