Programozzunk Turbo Pascal nyelven! - Kezdőknek - középhaladóknak - CD melléklettel

Jelen könyv a Pascal programozási nyelvet ismerteti. 1968-ban Niklaus Wirth, a Zürichi Műszaki Egyetem tanára készítette el a Pascal nyelv vázlatát az ALGOL-60 programozási nyelv filozófiájának felhasználásával. Munkatársai segítségével 1970-ben létrehozta a nyelv első fordítóprogramját. A nyelvet Blaise Pascal-ról, a XVII. század jelentős... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 548 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Temi-programozó
Nos, mindenki lehet szkeptikus ha nagyon akar. De ez a könyv igazán jó, forgatható olvasmány és tanulmányi segédeszköz. Ha mit ajánlani lehet bármilyen szinten levő, kérdésekkel gyötört programozni vágyó vagy tanuló embereknek, akkor ez az a könyv. Remélem tudtam abban valamicskét segíteni, hogy jobban megismerésre érdemesnek higgye valaki a könyvet akkor elértem amit akartam. Kellemes tanulást, és gyártódjon a sok program! Bye, Temi
gyuri
Szintén a régi idökben forgattam e könyvet - kb 8-9 éve - Amikor a kezembe vettem akkor még azt hittem az algoritmus valami zenei segédeszköz :) , de a könyv végére olyan programokat irtam hogy magamat is sikerült néha meglepnem. Szóval nem kell hozzá semilyen programozási elöismeret - teljesen kezdöknek is ajánlani tudom én is mint a többiek.
R.G.
Nekem nem jött be. Nem igazán érthető, zavaros. Szerintem van jobb pascal könyv is, ami érthetőbb.
X. Tamas
1. - Nekem is az els? kiadások egyike van meg. Azóta bizonyára átdolgozták, mert ahogy az oldalszámot elnézem minimum 150 oldallal lett terjedelmesebb a hajdaninál. Én meg tudtam ebb?l tanulni a nyelv alapjait. 550 oldal a "standard" pascalhoz több, mint elég. Mint egy hajdani 3 részes sorozat els? kötete, ez az els? rész viszi magasan a pálmát. Alapozónak kit?n?. Sokféle kötetem van, de ennél jobbat nem tudok. Ami pedig szájbarágó-idegesít? részt illeti, az !tényleg! átléphet?. A többi meg (ahogy talán a tartalmában is szerepel), már másik kötetek anyaga. 2. - A második rész - OOP/TVision egy rakás ****, még jegyzetnek is nagyon gyenge... 3. - A BP7 - Win***** sem éri el ennek a kötetnek a szinvonalát, mint a sorozat harmadik kötete de sokkal jobb a másodiknál. A Delphi betörése miatt viszont jelent?ségét is vesztette (nem ugyanaz a két rendszer). "Röviden" ennnnyi.
Kárpáti Csilla
Nekem a régi kaidvány van meg, de a könyv segítségével a számomra nehezen értelmezett feladatokat is simám megoldottam. Ajánlom és is minden diáknak!
Szalay Márton
Én kb 8 éve tanultam ebből programozni. Előtte semmilyen nyelvet nem ismertem. Szerintem az egyik legjobb Pascal könyv (kezdőknek is!)
Holes Kalman
Anno 10 eve ebbol tanultam Pascal-t, nekem bejott. Szerintem jo könyv
Kováts M. Tibor
Aki nem tud programozni az ne vegye meg, mert nem fogja érteni, és ebböl tuti nem tanul meg... Aki meg tud annak felesleges...
Érték Elek
Van jobb is.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1