Befejezetlen regék Númenorról és Középföldéről

J. R. R. Tolkien

A hobbit, A Gyűrűk Ura és A szilmarilok olvasói ismét belemerülhetnek J. R. R. Tolkien világába. Ebben a kötetben olyan történeteket gyűjtött össze Christopher Tolkien, amelyeket édesapja ugyan nem fejezett be, de eléggé kidolgozott ahhoz, hogy érdekesek legyenek az olvasók számára. A regék átölelik Középfölde három nagy korszakát - az első korból... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 740 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
9 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
kd97
nagyon tetszett ez a könyv, talán az elolvasása után egy kis űr maradt bennem és ráébredtem, hogy mennyi mindent nem tudok még Tolkien mesteri világáról... úgy tudom nagyon sok olyan dolga van még Tolkiennek amit még nem ismer az olvasóközönség... jó lenne tudni ez a könyv csak a töredéke Tolkien "befejezetlen regéinek"?? ha igen ha nem miért pont ezek kerültek be e könyvbe? talán Christopher T. ezeket találta a legfontosabbnak vagy több befejezetlen történet már nem kerülhet publikálásra? előbbi esetében és amiatt van bennem egy kis űr, hogy tulajdonképpen ezzel az egyébként is vastag könyvvel nem sokkal lettem gazdagabb, mint ahogy még lehetett volna... a Középfölde Históriája című sorozat úgy tudom Tolkien "gondolkodását" mutatják be, tehát az még vigasztal, hogy talán tényleg ez a könyv "minden", amivel lezárhattam a Mester műveinek tanulmányozását! a lényeg hogy nagyon érdekes mű, sok újat tudtam meg, érdemes elolvasni minden rajongónak! kíváncsi vagyok más is érezni fog majd effajtát az elolvasása után, mint én.
dk
nagyon kíváncsi vagyok erre a könyvre még karácsony előtt megveszem!!

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3