Az öregedés mítosza - Feltárul a fiatalos külső és életérzés titka

Ne üljön fel az öregedéssel kapcsolatos, köztünk keringő mítoszoknak! A szerző bemutatja a hosszabb és jobb élet titkát! Egyúttal kézbe adja az eszközöket, melyekkel fiatalos lendületre, új erőre kaphatunk! Egyedülálló, gyakorlatias megoldást kínálva segít a fiatalos külső és közérzet egész életen át történő megőrzésében. Pozitív irányba... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 325 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nagy-Buzder Jenő
Kedves Enikő! Én úgy fogalmaznék, hogy Chang Úr és kutató társai megtaláltak valamit és átadják nekünk. Henry Ford is csak az olcsó autót találta fel, hogy aki csak akar, azzal járjon gyalogszer helyett. Gondolom Ön is au- tóval jár. Chang Úr is Önre bizza többit. Az interneten ott van. Ha nem találja, segítek.
AnitA
Fantasztikus könyv ! Mindenkinek ajánlom, mert valóban a jövő tudománya amit DR. Chang a géntudományról feltár. Nem megöregszünk, hanem beteggé öregszünk. Ki akar beteg lenni, ha nem muszáj ? Nagyon jó könyv , mindenkinek ajánlom . Én már tudom, hogy tudom magam fiatalon tartani sokáig !
Enikő
Reklámkönyv, rettentő hosszúra nyújtva. A lényege egy mondatban összefoglalható: használd a szerző cégének termékeit. De hogy pontosan mit és hogyan, az nem derül ki a könyvből. A magyar fordítás (Karafiáth Metta munkája) pedig kritikán aluli, nyelvi lektor sem volt valószínűleg. Pénzkidobás volt, nem ajánlom senkinek.Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
ChatBot