Az idők végezetéig

Ken Follett

Az idők végezetéig A katedrális folytatása: ugyanabban az angliai városban, Kingsbridge-ben játszódik a történet kétszáz évvel később, a 14. században. A szereplők  a katedrális építőinek leszármazottjai, akik ugyanúgy küzdenek az élettel, mint elődeik. Az Európán végigsöprő pestisjárvány a hajósok, kereskedők közvetítése révén felüti fejét az... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 361 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
45 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
O.Zsuzsi
A Katedrálist az egyik kedvenc könyvemnek tartom, és azt kell mondjam a második rész sem lett gyengébb. Lenyűgöző mindkét kötetben, hogy Follett milyen részletesen utánajárt az építészeti és történelmi vonatkozásoknak. Az elejétől fogva lebilincselő olvasmány, alig lehet letenni. Csak ajánlani tudom!
SG
A Katedrális határozottan jobb volt!!! Azt szinte nem tudtam letenni, ezt viszont a közepénél majdnem abbahagytam. Kicsit a Katedrálisra emlékeztetett, önmagát ismételte, csak egy másik korban más (nevű) szereplőkkel, ... "írjunk valamit, mert ez hozza a pénzt" érzést keltett bennem. Végül végigolvastam, de nem élveztem annyira, mint az első részt! Az pedig különösen zavart az elején, hogy a Katedrálisban magyar néven szereplők keresztneveit ebben a kötetben angolul hagyták, ill. aki véletlenül angolul szerepelt a Katedrálisban, az tuti, hogy itt magyar nevet kapott (minden következetesség nélkül). Úgyhogy az elején nekem eléggé nehézkes volt a szereplők beazonosítása, hogy ki kinek a leszármazottja. A könyvben hemzsegő helyesírási hibákat pedig már csak halkan merem megemlíteni. :(
B.Réka
Most olvastam ki, nagyon-nagyon tetszett. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a jó történelmi regényeket! A Katedrális is nagyon jó volt, bár azt elég régen olvastam, emiatt nem tudom összehasonlítani a kettőt. Csak arra emlékszem, hogy azt se tudtam letenni.:)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1