A jégkirálynő - Forró ágyak, jeges vágyak

A Napkirály fényűző udvarában különös terv készül. XIV. Lajos mind nagyobb hatalomra vágyik, az angolokat szeretné szövetségesének. A cél érdekében semmitől nem riad vissza. A hagyományos diplomáciai eszközökön túl, beveti két titkos fegyverét: Carlot, a jégdesszerek mesterét és Louis de Keroulle kisasszonyt, az ellenállhatatlan kurtizánt. Mindketten... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Ünnepi készülődés

20-60%
Még ma!
Olvasói értékelések
Csépány Katalin
Ez egy igazán jól, szórakoztatóan megírt aranyos könyv. Megtudhatjuk, hogyan készült az első fagylalt, aztán történelmi hátteret is kapunk hozzá. A Napkirály udvarában ugyan is nem ehetett ám akárki a finomságból. Manapság már nem is tudjuk, mi a fagylalt valódi története, így aztán ebből a könyvből megismerhetjük.
Csépány Katalin
Nagyon aranyos, élvezetes könyv, történelmi háttérrel a fagylalt készitéséröl. Nagyon tetszett, érdemes elolvasni.
Csépány Katalin
Kicsit másra számítottam, de a végén tetszett a könyv. Lehet, hogy csak mese, de akkor is élvezetes történet volt, jól szórakoztam. XIV. Lajos történetei amúgy is mindig a kedvenceim voltak.

Események

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
ChatBot