Angyali játszma

Carlos Ruiz Zafón

A húszas évek Barcelonájában egy titokzatos idegen felkeres egy reménytelenül szerelmes fiatal írót. Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz neki: rengeteg pénz, és talán egyéb jutalmak is várják, ha megbeszélt időre megírja a könyvet, amely mindenek feletti hatalommal bír. Az író elvállalja a munkát, és ezzel ördögi csapdába kerül; hidegvérű gyilkosok,... bővebben
Olvasói értékelések
21 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Laci
Most fejeztem be, a hatása alatt vagyok. azt kell mondjam hogy nálam a Huszonkettes csapdája és a Száll a kakukk fészkére kategóriába tartozik, úgymint ez sem könyv. tehát vannak a könyvek és van ez a három. Annyira más mint amit a könyvtől várunk. Annyi megszorítással, hogy az elején még könyvnek tűnik. Nem a cselekmény számít. Másrészt az író félelmetesen jól bánik a szavakkal (elismerésem a fordítónak) sok helyen a fogalmazás, a stílus miatt is érdemes olvasni. olyan mint a "Sagrada Familia", annyira cizellált. El se hittem, hogy az író csak 50 éves. Az írás, a könyvek tisztelete (ami árad az írásból) miatt, azt gondoltam valamikor a 30-as években élhetett (ahol a regény is játszódik) Aki olvassa, ne krimire számítson.
Cimbi
A legjobb könyv amit valaha olvastam!Az elsőtől az utolsó oldalig hihetetlenül izgalmas,tökéletes,zsenialis és érzelemmel teli!10/10!mindenkinek ajánlom aki szeretne hosszúórákig tartó felejthetetlen kikapcsolódást!;)
Juhász Tünde
Sokkal félelmetesebb, mint a szél árnyéka, sokkal több benne a gonoszság. Nagyon jó könyv, és mivel én ezt olvastam először rögtön megvettem a Szél árnyékát is. Letehetetlen.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1