Ayurvedikus konyha nyugatiaknak - Nyugati ételek ayurvedikus szemmel
ayurpress kiadó | 2019 | MAGYAR nyelvű | RAGASZTOTT | 218 oldal
"Mintegy 11 éve alkalmazom konyhámban az "élet tudománya", az Ayurveda elveit. Először 1983-ban fordult a figyelmem e felé az ősi gyógyászati rendszer felé nyugati táplálkozási tanácsadóként, amikor mélyebb összefüggések után kutattam arra vonatkozóan, hogyan gyógyítanak a táplálékok. Lenyűgözött, hogy az Ayurveda mekkora hangsúlyt fektet az ételek terápiás jelentőségére, és az is, ahogy szisztematikus rendszerbe foglalta a különböző ételek egyes embertípusokra gyakorolt hatását. Az Ayurveda mindenkit különleges, egyedi tulajdonságokkal bíró egyénnek tekint. Ez a hozzáállás engem is megfertőzött, 180 fokkal fordítva gondolkodásomon. Húsz éves pályafutásom alatt terápiás táplálkozással foglalkoztam, így szinte magától értetődően került az Ayurveda érdeklődésem középpontjába. A főzés a jóga, drágakő - terápia, meditáció, asztrológia, stb mellett kiemelkedő szerepet játszik ebben a közel 5000 éves kelet - indiai rendszerben. Bármelyik ayurvedikus terápia felé fordulsz, a friss, könnyen emészthető, ízletes ételek esszenciálisak mindegyik gyógyászati rendszerben és a mindennapokban is."
A termék megvásárlásával
426 pontot szerezhet
Személyes átvétel 1-3 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 1-3 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | ayurpress kiadó |
|---|---|
| Kiadás éve | 2019 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 218 |
| Borító | RAGASZTOTT |
| Súly | 414 gr |
| Fordító | Fehér Zsuzsanna |
| ISBN | 9786150208176 |
| Árukód | 2732232 / 1188750 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!













































