A.F. Steadman

Skandar és a fantomlovas

alexandra könyvesház kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  489 oldal

HŐSÖK ÉS UNIKORNISOK, AHOGY MÉG SOSEM LÁTHATTUK ŐKET

Először a sörénye, aztán a farka kezdett elektromosan sisteregni, míg eggyé nem lett a villámlással; a fekete szín tintaként kopott le róla. Olyan volt, mintha Skandar egy villámokkal átszőtt viharfelhőn lovagolna. A fekete unikornis diadalittasan felsikoltott, és már lehetetlenség volt megmondani, hol ér véget a feje, és hol kezdődik körülötte a vihar.


AZ ELKÉPESZTŐ KALAND FOLYTATÓDIK...

TÁRNÁK
Az azonos elemhez tartozók számára kialakított hivatalos hely. A Kemence a tűz, a Kút a víz, a Kaptár a levegő és a Bánya a föld elem tárnája. A szellem elem tárnája nem hivatalos.

A TITOKKUFÁROK LOMBHÁZA
Sasfészek lovasai számára tiltott helyen, Négypont legnyomorultabb utcáján áll ez a meglehetősen rozoga lombház, amelyben a titokkufárok űzik kétes ügyleteiket. Titkokkal kereskednek, ám a titkok ára hatalmas: jól gondold meg, mit adsz cserébe, mert ha nem mondasz igazat, az életeddel fizetsz értük!

KÁOSZ TÁBOR
A Négypont fő arénája mögötti körülzárt területen gyülekeznek a versenyzők a Káosz Kupát megelőzően. Ugyanitt várakoznak a fiókák a második tanévet lezáró lovagi torna előtt, ahol a túlélésükért küzdenek.

EZÜST ERŐD
Az Ezüst Erőd közepén tiszteletet parancsoló ezüsttorony áll, a Lándzsa. Kevés az olyan bátor lovas, akinek ne gyöngyözne verejték a páncélja alatt, amikor megközelíti az ezüstpajzsokból épített fal szegélyezte erődöt a felé vezető ezüsthárs fasoron. Azt beszélik, fémsátrak és csillogó aréna található a tábor közepén, ám mivel a belépés kizárólag az Ezüst Kör tagjainak és az őrszemeknek lehetséges, rajtuk kívül mindenki csak a találgatásokra hagyatkozhat.

VADVIRÁGHEGY
Vadvirághegy, a Föld zóna tizenegyedik, és egyben legtávolabbi dombja áll a legmesszebb Négyponttól. Az élénk színekben pompázó vadvirágok szőnyegén építette fel lombházát a Shekoni család, itt élnek szíjgyártó- és gyógyítótanoncaikkal.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 599 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 319 Ft

A termék megvásárlásával

531 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó alexandra könyvesház kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:489
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly804 gr
FordítóKorek Balázs
ISBN9789635826117
Árukód2774586 / 1219079

Elérhető még:

E-könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 599 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 319 Ft

A termék megvásárlásával

531 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal