GIN - 300 gin a világ legjobbjaiból - A lepárlás művészete - Kóstolás - Koktélkészítés
Aaron Knoll
Miért tartották gyógyszernek a gint?
Hogyan vált a köznép italából az elit kedvencévé?
Mi a titka a tökéletes ginalapú koktélnak?
Miről ismerhetjük fel a minőségi gint?
Ismerjük meg a gin történetét a 17. századtól kezdődően!
Nyerjünk betekintést a világ leghíresebb lepárlóinak kulisszatitkaiba, a ginkészítés rejtelmeibe, és fedezzük fel...
bővebben
Budapest, X. kerület Árkád Könyvesbolt 1. emelet
bolti készleten
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, VI. kerület Westend Bevásárlóközpont
5 db alatt
Szállítás: 1-3 munkanap
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható:
560 pont
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
V_G
Hatalmas öröm, hogy ez az alapmű magyarul is megjelent végre! Rengeteg tudás rejtőzik a lapjaiban és ez 224 oldallal számolva nem kevés. Ha többet szeretnénk tudni a gin történelmi hátteréről és kialakulásáról, a lepárlás folyamatáról vagy a ginben felhasznált fűszer és gyógynövényekről, gyümölcsökről, akkor jó helyen járunk. A gyakorlatibb tudásra vágyók megismerkedhetnek a ginhez kapcsolódó koktélokkal, jó tanácsokat kaphatnak a kóstolás folyamatához is. Ami pedig kiemelten izgalmas a könyvben az a gin-ajánló, ami 300 palacknyi útmutatót ad a kezünkbe a világ minden tájáról és kontinenséről összegyűjtve a legizgalmasabb párlatokat, vérbeli gin-világtérképként. Az egyetlen szívfájdalmam, hogy a 2015-ös kiadás Magyarországot még nem említi és a piac is hatalmasat változott az elmúlt 5-6 évben, ez biztosan megérne egy újabb kiadást vagy bővítést. Ettől függetlenül gazdagon illusztrált, gyönyörű képekkel gazdagított kötet Aaron Knoll Gin-je és méltán tartják számon a gin-kultúra alapművei között.
Események
H | K | Sz | Cs | P | Sz | V |
---|---|---|---|---|---|---|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
1
|
2
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
||
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|