A tegnap szigete

A tegnap szigete afféle megtalált kézirat. Descartes-ból, Galileiből és Spinozából, Marinóból és John Donne-ból, Vermeerből, Arcimboldóból és mindenféle furcsaságokból összegyúrt, mégis szívgyönyörködtetően eredeti olvasmány. Egy barokk ifjúról szól, akit sorsa a spanyolok ostromolta Casale hős várvédőjéből szabadgondolkodó párizsi szerelmessé, majd... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 040 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Daddz Frog
Érdekes, hogy az előttem szóló "Nem rossz" -nak titulálja Eco e remekművét. Valóban jobb a ma irodalmában fellelhető szemétnél, de azért ennél egy kicsit több. Én minden könyvét olvastam Eco -nak és így vált egyik kedvenc írómmá. Nem csak azért, mert szellemes és szórakoztató, hanem mert az írásaiból áradó rendkívül széleskörű, ugyanakkor nem hivalkodó műveltség mindig lenyűgöz és szerénységre int. Ha őt olvasom, utána mindig el tudom magam helyezni a világban.
S. M.
Nem rossz. Sőt, jó. Mindenesetre Stephen Kingnél és a többi vulgarisztikus szemétnél bizonyosan, egyérteműen, többszörösen jobb. Eco-kedvelőknek (fogalmazhatnék úgy is, hogy: aki már olvasott Eco-t) kötelező.

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot