A karmának nincs humorérzéke - JÁTÉKSZABÁLYOK EGY JOBB ÉS GAZDAGABB ÉLETHEZ

A legtöbb ember számára az élet harc. Pedig ez óriási tévedés: az élet nem harc, hanem játék! Mindaddig nem játszhatunk azonban sikeresen, míg nem ismerjük a játékot meghatározó spirituális törvényeket. A spirituális törvények ismeretén alapuló pozitív életszemlélet -, illetve az ezt tükröző és támogató szóbeli megerősítések - megingathatatlanul egy... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 270 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Posch Gabriella
Mindenkinek ajánlom, nagyon hasznos könyv, már harmadszor fogom elolvasni.
Horváth Adrienne
A karma és a teremtés/gondviselés témában szerintem pártalan rövid lélegzetű alapmű. A gyakorlati példákkal egyszerűen, érthetően, logikusan magyarázva, nagyon kedves hangvételével ráveszi az olvasót, hogy azonnal ki is próbálja. Én egy apróbb (tárgyi valóságában kézzelfogható) kívánsággal kezdtem, néhány héten belül meg is kaptam ajándékba a kívánt tárgyat. Azóta elkezdtem a könyvben leírt megfogalmazási instrukciók alapján nagyobb léptékben is - azaz a nem tárgyiasítható élethelyzeteim megoldása kapcsán is - alkalmazni. Sikereim folyamatosan érkeznek:) Határozottan 5 csillagos!
bridgeda
Szerintem nagyon jó ez a könyv. Példákkal írja le a tényeket és elhihetik nekem minden egyes szó teljesen igaz. Alkalmaztam a könyvben foglalt szabályokat és nekem nagyonis bevált. Mindenkinek nagyon ajánlom ezt a könyvet.

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot