A fogadós éneke

„Kérem, felség, elégítse ki egy öregember kíváncsiságát, honnét szerzi be ezeket az embereket? Honnan képes még egy kegyelmedhez hasonló nagy uralkodó is előásni három hibbant nőt – akiknek egyike sem az, aminek állítja magát –, egy lehetetlen tökfejet, aki állítása szerint a leghibbantabb liba mátkája, egy istállóra való éhenkórász... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Krisz
Remek könyv! Igazi fantasy! Pörgő, izgalmas történet, meglepő fordulatokkal és humorral átszőve, remek fordítással és szép nyelvezettel megírva. George R. R. Martin Tűz és Jég dala ciklusához hasonlóan itt is mindig egy adott szereplő szemszögéből, általa elmesélve olvashatjuk a történetet. A legjobban nekem a róka szemszögéből mesélt részek tetszettek. Néhány nap alatt végeztem a könyvvel, annyira tetszett! Szerintem megéri elolvasni!
Krisz
Nekem nagyon tetszett a könyv. 5 csillagos! Az első könyv, amit az írótól olvastam, az Utolsó egyszarvú volt, utána kezdtem el a többi könyvét is felkutatni. Ez a történet is nagyon izgalmas, remek fantasy, szép a nyelvezete, humoros és megható. Az írásmódja pedig igazán üdítő, hasonlóan George R. R. Martinhoz (Tűz és Jég dala), itt is mindig egy adott szereplő, a saját szemszögéből, saját stílusában meséli el a történetet, nekem a legjobban azok a részek tetszettek, ahol a róka meséli a történetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom a könyvet!
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 790 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
379 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot