Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek

kjk-kerszöv  | 2001  | papír / puha kötés  |  217 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 190 Ft

A termék megvásárlásával

319 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kjk-kerszöv
Kiadás éve2001
Oldalak száma:217
Súly300 gr
ISBN2310012630842
ÁrukódSL#2112017722
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 190 Ft

A termék megvásárlásával

319 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Egy jó történet sosem ér véget!Egy jó történet sosem ér véget!