Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
kjk-kerszöv | 2001 | papír / puha kötés | 217 oldal
A termék megvásárlásával
319 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| Kiadó | kjk-kerszöv |
| Kiadás éve | 2001 |
| Oldalak száma: | 217 |
| Súly | 300 gr |
| ISBN | 2310012630842 |
| Árukód | SL#2112017722 |
| Kötés | papír / puha kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
319 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes































