Vendéglátó technológia II.- Ételkészítési és cukrászati ismeretek

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1981  | papír / puha kötés  |  337 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 880 Ft

A termék megvásárlásával

288 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - gyűrődésekkel
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1981
Oldalak száma:337
Súly200 gr
ISBN2399958920576
ÁrukódSL#2112009107
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 2 880 Ft

A termék megvásárlásával

288 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Beth Durst: Bűbájok boltjaSarah Beth Durst: Bűbájok boltja