Ünnepi ételeink - Borral készült ételek a szakácsművészetben

a vitalon etalon bt.  | 2005  | karton  |  119 oldal

Libri Antikvárium
Meggyőződésem, hogy nemcsak az ételhez lehet lehet megfelelő bort találni, hanem egy nagyszerű borhoz is tudni kell hozzáillő ételt készíteni! A borral főzést azért nem kedvelik sokan, mert az ,,ereje" elfő, s ugye az a legjobb az egészben. A különbség akkora, mint a kellőképpen sózott és a sótlan étel között. Az első esetben előjön az alkotórészek ízvilága, míg a sótlan esetében minden rejtőzve marad. Ott vannak az aromák, zamatok, illatok, s azok mind-mind az ételbe kerülve a részünkké válnak. Ezt a receptgyűjteményt azoknak ajánlom, akik nem akarnak csalódni!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 880 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó a vitalon etalon bt.
Kiadás éve2005
Oldalak száma:119
Súly500 gr
ISBN0129005374050
ÁrukódSL#2105789900
Kötéskarton

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 880 Ft

A termék megvásárlásával

188 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa