Sőregi Éva, Niksz Gyula

Tárcsás finomságok

pannon-literatúra kft.  | 2016  | füles, kartonált  |  72 oldal

Libri Antikvárium
A tárcsát eredetileg a mezőgazdaságban használták. Örök homály fedi, hogy kinek és mikor jutott eszébe, hogy ezek az öntöttvas vagy acéllapok sütögetésre is alkalmasak. Az utóbbi időben meglehetősen divatossá váltak, manapság készen lehet kapni sütőtárcsát. Leggyakrabban szelet húsokat, halat, zöldséget sütünk rajta, de készíthetünk lecsót, palacsintát vagy túrós csuszát is. A többi szabadtéri sütési eljárással összehasonlítva a legnagyobb különbség, hogy a felület közepén összegyűlő zsiradékba belemártogathatjuk a húsokat. A tárcsa jobban szabályozható hőt biztosít: egyszerre lehet rajta párolni és sütni is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó pannon-literatúra kft.
Kiadás éve2016
Oldalak száma:72
Súly340 gr
ISBN2310010705856
ÁrukódSL#2112610441
Kötésfüles, kartonált

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Bauer Barbara: A hídépítő 1.Bauer Barbara: A hídépítő 1.