Szakácskönyv

vince kiadó  | 2004  | papír / puha kötés  |  340 oldal

Libri Antikvárium
A 21. század a hazai gasztronómiában forradalmat hozott. A magyar konyha legjobb hagyományait kellett összeegyeztetni a táplálkozástudomány legfrissebb eredményeivel. Ez az alapszakácskönyv olyan recepteket kínál, amelyek egyszerre hagyományőrzők és korszerűek. Hogy a főzés-sütés tudományának bonyolult világában könnyebben eligazodhassunk, a kötet használatához tudni érdemes: - a receptek általában 4 személyre szólnak - gyakran megtaláljuk egy-egy recept alatt annak változatát - a receptkeresést a tartalomjegyzék mellett a kötet végén részletes receptmutató segíti - a további információszerzést, tájékozódást támogatják a Konyhai kislexikon című fejezet különböző összeállításai alapfogalmakról, elkészítési módokról, konyhai segédeszközökről, fűszerekről, tartósításról, kalóriákról és még sok más hasznos tudnivalóról. Sikeres sütés-főzést, jó étvágyat kívánunk!
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 100 Ft

A termék megvásárlásával

110 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
enyhén foltos alsó-felső lapélek
Kiadó vince kiadó
Kiadás éve2004
Oldalak száma:340
Súly433 gr
ISBN2399954927395
ÁrukódSL#2111026374
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 100 Ft

A termék megvásárlásával

110 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Illés Andrea: Bakancslista - Irány a Balaton!Illés Andrea: Bakancslista - Irány a Balaton!