Zobel-Weibelzahl-Mrose

Nyers ételek

kossuth kiadó  | 1991  | papír / puha kötés  |  78 oldal

Libri Antikvárium
Nagyanyáink kenyérsütési fortélyaiba - a kovászolás, kelesztés, felgyúrás, tökéletes átsütés tudományába - pillanthatunk be a sokféle kenyér, péksütemény, lepény, kalács elkészítésekor. Rég elfelejtet ízeket eleveníthetünk fel, és ételeink az egészséges táplálkozást is segítik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó kossuth kiadó
Kiadás éve1991
Oldalak száma:78
Súly100 gr
ISBN2399983207420
ÁrukódSL#2112772308
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 500 Ft

A termék megvásárlásával

150 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kajdi Csaba: Cyla-terápiaKajdi Csaba: Cyla-terápia