Nagy szakácsok kis fortélyai

magyar könyvklub  | 1994  | cérnafűzött, keménytáblás  |  147 oldal

Libri Antikvárium
"Mitől lesz rágós a hagymás rostélyos? Hogyan őrzik meg szép színüket a megfőzött zöldségfélék? Mitől lesz szép hullámos a bécsi szelet? Talán banálisnak hangzó kérdések ezek,igazából azonban a főzés alapkérdései. Reinhard Gerer,a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben.Olyan ötletekkel szolgál,olyan fogásokra tanítja meg az olvasót,amelyeket semmilyen más szakácskönyvből nem lehet elsajátítani.Olyan titkokat oszt meg velünk,amelyek az apró,ámde döntően fontos különbségeket eredményezik főzés és főzés között."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve1994
Oldalak száma:147
Súly200 gr
ISBN2399991514084
ÁrukódSL#2108143254
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád