Cey-Bert Róbert Gyula

Magyar halgasztronómia

paginarum kiadó  | 2002  | cérnafűzött, keménytáblás  |  194 oldal

Libri Antikvárium
KÉPGARANCIA: Alba Litera, saját kép. Alcím: Az újjászülető magyar halkonyha receptjei Író/Szerző: Cey-Bert Róbert Gyula Kiadó: Paginarum Kiadó Kiadás éve: 2001 Oldalszám: 194 Kötés: Fűzött, keménytáblás Nyelv: Magyar Állapot: jó ISBN: 963939212X Méret: 20 cm x 29 cm A gasztronómia a hallal kezdődik.A világ legelismertebb gasztronómiáiban a hal egyértelműen vezető szerepet játszik, a magyar halgasztronómia is magas szinten állt. Ma Magyarországon azonban alig készítenek több mint 8-10 halételt. A könyvben több mint 200 hagyományosan és újonnan alkotott halétel szerepel. A kiadvány többek között bemutatja a halszimbolika ősi értékeit, a magyar halászat történetét, a magyar halfajtákat is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 550 Ft

A termék megvásárlásával

155 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Képgarancia, saját kép.
Kiadó paginarum kiadó
Kiadás éve2002
Oldalak száma:194
Súly500 gr
ISBN2399961913466
ÁrukódSL#2112725419
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 1 550 Ft

A termék megvásárlásával

155 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem