Kövön sült finomságok

alexandra kiadó  | 1996  | kemény kötés  |  64 oldal

Libri Antikvárium
Tartalom Edd meg, amit főztél! 6 Előzetes a legfontosabb dolgokról A megfelelő készülék kiválasztása 6 A főzés egyedülálló élmény 8 Vendégeket hívunk 9 Receptekkel kapcsolatos javaslatok 11 Ínyenceknek ajánljuk 12 Laktató hús- és szárnyasételek Hátszínsült cheddar sajttal 14 Stilton sajt pármai sonkával és dinnyével 16 Nyárson sült csirkefalatok mogyorómártással 18 Nyárson sült pulykafalatok szalonnába tekert aszalt szilvával 20 Nyárson sült pulykamáj ananásszal 21 Saltimbocca római módra 22 Bárányborda fokhagymás vajjal 24 Szűzérmék ínyenceknek 25 Nyárson sült bárányfalatkák almával és paprikával 26 Kacsamell burgundiban párolt körtével és rokfortmártással 28 Bélszínfilé rókagombával 30 Bárányborda sajtos bagettel 31 Diana őzsült fügével 32 A tenger kincsei 34 Finom ételek halból és a tenger gyümölcseiből Raclette-ben sült kagyló 36 Kalóznyárs 38 Kelkáposztába göngyölt laposhal 39 Garnéla tejszínes chilimártással 40 Jambalaya grillezett tengeri herkentyűkkel 42 Lazacszeletek zöldségkörettel 44 Nyárson sült kagyló raclette-spagettivel 45 Füstölt sült hal burgonyával 46 Főszerepben a zöldség 48 Különleges zöldség- és krumpliételek Brokkoli juhsajttal és fenyőmandulával 50 Serpenyős burgonya szalonnával 51 Édeskömény tejszínes mártással 52 Töltött gomba 54 Sajtos krumpli 55 Gombás szendvicsfalatkák 56 Csőben sült cukkini és paradicsom 58 Sült banán curryvel ízesítve 59 Padlizsán paradicsomszósszal és mozzarellával 60 Serpenyős laskagomba 61 Bulgur fűszeres tofuval 62 Sikeres szimiózis: sajt és raclette 64 Spenótos kölesgolyóbisok 66 Lencsés kölesgombóckák 68 Burgonyatócsni 69 Spenóttal-sajttal töltött palacsinta 70 A legjobb ráadás 72 Fenséges saláták és körítések Keleties babsaláta 74 Borsmustár pecorino sajttal 75 Tavaszi saláta 76 Színes zöldségtál 78 Babsaláta avokádóval 79 Paradicsomszeletre ültetett articsókaszív 80 Paradicsom mozzarellával 81 Főtt rizs 82 Rizs keleti módra 84 Polentaszeletek 86 Szélesmetélt mascarponéval/azzurróval 88 A mártogatás örömei 90 Fantasztikus szószok és mártások Tejszínes sárgabarackszósz 92 Répaszósz mogyoróval 93 Padlizsánkrém 94 Paprikaszósz 96 Szilvaszósz portóival 97 Avokadómártás 98 Currys banánmártás 99 Paradicsomszósz olívával 100 Fűszeres tofukrém 101 A csábító kísérők - italok 102 Almaszósz hagymával 104 Fűszeres mártás 4-féle gyümölcsből 106 Fűszervaj 108 Hagymás almakrém - kenyérre 110 Currys szezámkrém - kenyérre 111 A vendégség koronája 112 Ellenállhatatlan finom desszertek Sárgabarack kalappal 114 Eper rikottával tetézve 115 Banán kókuszburokban 116 Őszibarack-saláta ribizlivel 118 Ananászkarikák kiviöntettel 119 Egzotikus gyümölcssaláta 120 Málnasörbet 122 Betűrendes tárgymutató 124
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó alexandra kiadó
Kiadás éve1996
Oldalak száma:64
Súly200 gr
ISBN0349001517071
ÁrukódSL#2104113444
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat