Korszerűbben mikrohullámmal

új herkules  | 1994  | kemény kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
Hazánkban az elmúlt évtizedben számos háztartás egészült ki mikrohullámú készülékkel, de legtöbben csak melegítésre, vagy fagyasztott élelmiszerek felengedésére használták. Tény, némi idő szükséges ahhoz, hogy ráhangolódjunk a mikro - hagyományostól eltérő - ételkészítési technológiájára. Több gondot igényel az étel elrendezése, lefedése, kevergetése, és a főzési idő beállítása - a pihentetési idő figyelembevételével. Mindez csak eleinte szokatlan és egyáltalán nem boszorkányság. Akinek sikerült elsajátítania az új technológiát, örömmel tapasztalhatja: a mikróban gyorsabban készül el az étel, nem ég le, zöldségek párolásához kevesebb víz kell (így jobban benne maradnak a vitaminok és ásványi anyagok), ugyanabban az edényben lehet tálalni, mint főzni.... Talán az egyetlen szokatlan, hogy az ételek - elsősorban a húsok és sütemények - nem kapják meg automatikusan ismert piros-barna színüket. Akinek egyszerűbb készüléke van, barnító lábas vagy serpenyő segítségével részben megoldhatja ezt a problémát, esetleg "mikrózás" előtt vagy után hagyományos módon, sütőben adhat színt az ételnek.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó új herkules
Kiadás éve1994
Oldalak száma:96
Súly500 gr
ISBN0769000104650
ÁrukódSL#2106224697
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 890 Ft

A termék megvásárlásával

89 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: Barbara - Az esélyNáray Tamás: Barbara - Az esély