Kertész István

Húsipari szakkönyv. Bevezetés a hentesáru különlegességek készítésének műhelytitkaiba.

debrecen  | 1943  | papír / puha kötés  |  96 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 36 000 Ft

A termék megvásárlásával

3 600 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Saját képpel
Kiadó debrecen
Kiadás éve1943
Oldalak száma:96
Súly100 gr
ISBN2310006756961
ÁrukódSL#2111891577
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 36 000 Ft

A termék megvásárlásával

3 600 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Sarah Crossan: A szív helyeSarah Crossan: A szív helye