Horváth Ilona válogatott receptjei -AZ ANYAGOK LAZÍTÁSA; A BUNDÁZÁS MÁS MÓDJAI; SŰRŰRE FŐZÉS VAGY VERÉS; TÜDŐTÁSKALEVES; GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES; KASZÁSLEVES; MÁJFELFÚJT; LUCSKOS KÁPOSZTA; GÖNGYÖLT SZELET; HÉTVEZÉR TOKÁNY; Ő

pannon-literatúra kft.  | kemény kötés  |  191 oldal

Libri Antikvárium
Színes fotókkal illusztrálva. Regiszteres kiadás. Horváth Ilona híres szakácskönyvéből generációk tanultak sütni-főzni, s egy időben szinte minden háztartásban fellelhető volt egy-egy féltve őrzött példánya. Az alapműből most először jelenik meg színes változat. Válogatásunk tartalmazza a szerző legnépszerűbb receptjeit, valamint az alapvető konyhatechnikai tudnivalókat és praktikus fortélyokat. Bizalommal ajánljuk minden kezdő konyhatündérnek, és a gyakorlott háziasszonyoknak, szakácskodni szerető uraknak is. TARTALOM: NÉHÁNY GYAKORLATI TANÁCS AZ ÉTELEK ELKÉSZÍTÉSÉHEZ................................................. 4 AZ ANYAGOK LAZÍTÁSA ............................... 4 ÍZESÍTÉS ..................................................... 5 SŰRÍTÉS....................................................... 6 RÁNTÁSKÉSZÍTÉS ........................................ 6 HABARÁS..................................................... 7 BUNDÁZÁS (PANÍROZÁS)........................ 9 A BUNDÁZÁS MÁS MÓDJAI................... 9 LERAKÁS, RÉTEGEZÉS...................................10 TÖLTÉS.........................................................11 DERÍTÉS, TISZTÍTÁS........................................12 ÁTTÖRÉS (PASSZÍROZÁS).........................12 SŰRŰRE FŐZÉS VAGY VERÉS........................13 HABVERÉS.....................................................13 KOCSONYÁSÍTÁS ZSELATINNAL.................14 TANÁCSOK AZ ELRONTOTT ÉTELEK HELYREHOZÁSÁRA...........15 EGYÉB TANÁCSOK..........17 LEVESEK LIBALEVES.......................................................23 GULYÁSLEVES..........................................25 TÜDŐTÁSKALEVES........................................26 SZÁRNYASAPRÓLÉKLEVES..........................29 PARADICSOMLEVES........................................30 JÓKAI-BABLEVES ..........................................33 GÖRÖG GYÜMÖLCSLEVES........................ 34 RIBIZLILEVES HABGALUSKÁVAL.....................37 ZELLERKRÉMLEVES..................................... 38 PARADICSOMOS ZÖLDBABLEVES............41 KARFIOLLEVES...... ........................42 KASZÁSLEVES............ ......................45 LENCSELEVES . ......................... 46 KÖMÉNYMAGOS LEVES .. ..........49 RAVIOLI HÚSLEVESBEN...................50 TÁRKONYOS BÁRÁNYLEVES ..................53 MÁJGALUSKA LEVESBETET..............54 ELŐÉTELEK, FŐZELÉKFÉLÉK HORTOBÁGYI PALACSINTA........................55 MILÁNÓI MAKARÓNI..........................57 MÁJFELFÚJT...........................................58 SOMOGYI GALUSKA..................................61 PARAJJAL TÖLTÖTT PALACSINTAFELFÚJT ....... .62 TÖLTÖTT KARALÁBÉ........................65 GOMBAPAPRIKÁS................................... 66 BEVERT TOJÁS....................................69 ZÖLDBORSÓFŐZELÉK..............................70 LUCSKOS KÁPOSZTA...................................73 KELVIRÁG LENGYELESEN ..............................74 HAJDÚKÁPOSZTA..........................................77 RIZZSEL RAKOTT KARALÁBÉ........................78 RAKOTT BURGONYA...............................81 HÚSSAL RAKOTT BURGONYA.....................82 SERTÉS- ÉS MARHAHÚSOK HAGYMÁS ROSTÉLYOS.......................83 MARHAPÖRKÖLT.................................85 GÖNGYÖLT SZELET..........................................86 CSÁKY-ROSTÉLYOS.................................. 89 ESZTERHÁZY-ROSTÉLYOS .............................90 FASÍROZOTT.......................................... 93 DEBRECENI SERTÉSKARAJ...................... 94 STEFÁNIA-SÜLT....................................... 97 HÉTVEZÉR TOKÁNY........................................ 98 KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA.................101 ERDÉLYI BORSOS TOKÁNY...........................102 PÁROLT MARHAFELSÁL BARNAMÁRTÁSSAL.. 105 HÁTSZÍN GOMBÁVAL..................................106 BÁCSKAI RIZSESHÚS........................................109 TEMESVÁRI SERTÉSBORDA ZÖLDBABBAL........110 BAKONYI SERTÉSBORDA............................113 TORDAI LACIPECSENYE............................... 114 BÁCSKAI ROSTÉLYOS..................................117 SERTÉSCSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA.....................118 BORJÚ-, BÁRÁNY- ÉS BIRKAHÚSOK BORJÚPÖRKÖLT GALUSKÁVAL.........................119 BORJÚCSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA..................121 BOPJÚPAPRIKÁS............................................122 BIRKAPÖRKÖLT............................................... 125 JUHHÚSOS KÁSA ......................................126 SZÁRNYASOK CSIRKEPÖRKÖLT.............................................127 SPÁRGÁS CSIRKE..........................................129 GYÖNGYTYÚK FEHÉRBORBAN......................130 RIZSES KACSA...........................................133 LUDASKÁSA....................................................134 RÁNTOTT CSIRKE.............................. 137 SÜLT LIBACOMB ..............................138 HALAK, VADAK TŰZDELT NYÚLGERINC SÜTVE......139 ŐZPÖRKÖLT .......................141 RÁNTOTT HÁZI NYÚL, VADNYÚL ... ........ 142 NYÚL VADASAN, PÁCOLVA....................145 ALMÁS FÁCANSÜLT ..................... I46 HALÁSZLÉ................................................149 RÁCPONTY..........................................150 TEJFÖLÖS CSUKA TORMÁVAL..................153 TEJFÖLÖS PONTY................................154 KÖRETEK, FELTÉTEK, SALÁTÁK FRANCIA RAKOTT BURGONYA...................155 ALUFÓLIÁS BURGONYA ......................157 GALUSKA...............................................158 GOMBÁS RIZS....................................161 PIRÍTOTT DARA BURGONYÁVAL................ 162 KIRÁNTOTT SAJT ....................................165 BURGONYALABDACS...............................166 SPENÓTOS LABDACS.................................169 FEJES SALÁTA TOJÁSSAL............................. 170 GÖRÖG SALÁTA.....................................172 TÉSZTAÉTELEK GUNDEL-PALACSINTA ................................173 KAPROS-TÚRÓS PALACSINTA...............175 KÁPOSZTÁS KOCKA............................ 176 STÍRIAI METÉLT..................................179 KAKAÓS CSIGA..................................180 TÚRÓS CSUSZA...............................................183 MÁKOS GUBA.................................................184 ÖREGLEBBENCS.....................187
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó pannon-literatúra kft.
Oldalak száma:191
Súly500 gr
ISBN2399981029000
ÁrukódSL#2110948309
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 990 Ft

A termék megvásárlásával

299 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa