Halételek - Megőrzött ízek (Néprajzi szakácskönyvsorozat)

timp kiadó  | cérnafűzött, keménytáblás  |  111 oldal

Libri Antikvárium
Fülszöveg Halat nem lehet gyorséttermi módon készíteni és enni, állva, autóvezetés közben, két munkafázis között kapkodva. A halhoz az kell, amiben a ma embere legjobban megcsalt és meglopott, és ami testi és lelki egészségéhez nagyon is szükséges lenne: idő. Mégpedig a vízpartok és a mélység meglassuló ideje, az időtlenség ideje. Tartalom 8 Halászat-Halászok 20 A halászlé eredete 22 Bajai halászlé 24 Kopácsi halpaprikás 26 Hal és bor 28 Dunai Halászlé 30 Tiszai halászlé 31 Bodrogközi szűz halászlé 32 Vajdasági halászlé 33 Nyíradonyi korhely halászlé 34 Halgombóc leves 3J Milotai halpaprikás 36 Tiszai pontypaprikás 37 Pontypaprikás kapros túrógombóccal 38 Pontypörkölt házi csipettésztával 39 Kecsegepörkölt gombával 42 Nyíradoni törpeharcsa-paprikás 43 Gombás angolnapörkölt tejfölös, kapros, kecskesajtos galuskával 44 Latorca-parti halsütés 46 Szigetközi nyárson sült hal 48 Csiptetős ponty 50 A "látott hal" 52 A vízimolnár paprikás hala 54 Keszthelyi lecsós fogasfilé 55 Vonyarci fogasfilé burgonyaköntösben sütőtök pürével 56 Balatoni fogas 58 Szálkás húsú harcsafilé roston sütve, fokhagymás-zöldpetrezselymes-tökmagolajos mártalékban, dödöllepogácsával 60 Göngyölt süllő 62 Süllőfilé ínyenceknek 63 Roston sült harcsa, mandulás vörösbormártással 64 szalonnába göngyölt harcsa, áfonyás almával 65 Pálcás harcsa halikrás galuskával 66 Töltött harcsafilé grillzöldséggel 67 Vegyes halnyárs 68 Harcsaszelet kapormártással 69 Tavaszi harcsarolád 70 Szőlővel, dióval töltött harcsa 71 Angolnatörzs fehér borsos mártással 72 Haltartósítás 74 Halfüstölés 76 Szigetközi ecetes hal 78 Amurkolbász 79 Halpástétom 80 Tarhonyás kecsege 82 Kecsegekorona zöldségágyon 83 Lebbencses csuka 84 Dorozsmai ponty 8J Lecsós ponty 86 Göngyölt halfilé rácosan 87 Halhússal töltött palacsinta 88 Hansági csíkászat 90 Harcsa savanyú káposztával a Tápió - vidékről 91 Pákász törpeharcsa pacsedlivel 92 Tejfölös, gombás busacsík 93 Káposztalevélbe töltött busa 94 A Sárköz halételei 96 Marosi párolt hal 98 Pisztráng kékre főzve 99 Szalonnás pisztráng 100 Székely halászok 102 Kukoricalisztben sütött pisztráng, fokhagymamártással 104 Borok és halételek 108 Ami az asztalunkon volt, van és lesz
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Újszerű állapotban!
Kiadó timp kiadó
Oldalak száma:111
Súly200 gr
ISBN2310013518194
ÁrukódSL#2112409281
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 3 890 Ft

A termék megvásárlásával

389 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kristen Ciccarelli: Heartless Hunter - Szívtelen vadász - Libri Különleges KiadásKristen Ciccarelli: Heartless Hunter - Szívtelen vadász - Libri Különleges Kiadás