Gyümölcsök befőzése - kandírozása, elrakása

gazda kiadó  | 2006  | papír / puha kötés  |  125 oldal

Libri Antikvárium
Mi a titka a nagymama lekvárjának? Hogyan kandírozzuk a meggyet, a barackot? Miként készülnek az alkoholban eltett gyümölcsök, melyik gyümölcshöz, milyen alkohol illik? Húsételek kiváló kísérői az édes-savanyú kompótok, vagy az indiai konyha ma már nemzetközi kedveltségnek örvendő csátnija, a gyümölcsökből készült fűszeres krém. Ízletes recepteket és számos praktikát találhatnak a színes képekkel gazdagon illusztrált könyvben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 900 Ft

A termék megvásárlásával

790 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó gazda kiadó
Kiadás éve2006
Oldalak száma:125
Súly400 gr
ISBN2310009937572
ÁrukódSL#2112423185
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 7 900 Ft

A termék megvásárlásával

790 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Kristen Ciccarelli: Heartless Hunter - Szívtelen vadász - Libri Különleges KiadásKristen Ciccarelli: Heartless Hunter - Szívtelen vadász - Libri Különleges Kiadás