Gyakorlati borászat - Kémiai alapok

mezőgazdasági szaktudás kiadó  | 1999  | papír / puha kötés  |  100 oldal

Libri Antikvárium
A szőlő termesztése és a bor készítése komoly szakértelmet igényel. A kistermelők széles tábora is az egyre jobb minőség elérésére törekszik és ehhez a szakirodalomban található ismeretek sokat segíthetnek. A borászati kémiai ismeretek tárgyalása során az olvasó középiskolai kémiai ismereteire alapozva mindvégig törekedtem a közérthetőségre és szándékosan kerültem a mélyebb tudományos megközelítést, a korszerű műszeres analitikai módszerek tárgyalását. A fentieket előrebocsátva adom közre minden kedves olvasómnak a borok gyakorlati kémiai vonatkozásait tárgyaló könyvemet. (A szerző)
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 590 Ft

A termék megvásárlásával

459 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv - könyvtári
Kiadó mezőgazdasági szaktudás kiadó
Kiadás éve1999
Oldalak száma:100
Súly200 gr
ISBN2399989041851
ÁrukódSL#2110293608
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 590 Ft

A termék megvásárlásával

459 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya