Gundel új magyar szakácskönyv

pallas stúdió  | 1997  | papír / puha kötés  |  198 oldal

Libri Antikvárium
"Alapos megfontolás után Kalla Kálmánnal, a Gundel étterem aranysapkás séfjével és csapatával, valamint Halász Zoltánnal, az ismert gasztronómus-kultúrtörténésszel úgy döntöttünk, hogy megírjuk és a Pallas Stúdió gondozásában kiadjuk a Gundel Új Magyar Szakácskönyvet. Összeválogattuk a 'Gundel klasszikusokat' és a magyar konyha legjobb fogásait, amelyeket az elmúlt hat év gasztronómiai megújhodása eredményezett. A Gundel-fogásokat királyok, királynők fogyasztották élvezettel, de sokan mások is, akik egyszerűen csak szeretik az ízletes, finom ételeket. Kedves Olvasó, Ön is elkészítheti a legfinomabb ételeket a Gundel Új Magyar Szakácskönyv alapján."
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 900 Ft

A termék megvásárlásával

490 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó pallas stúdió
Kiadás éve1997
Oldalak száma:198
Súly469 gr
ISBN2399957314680
ÁrukódSL#2112231195
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 4 900 Ft

A termék megvásárlásával

490 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Zajácz D. Zoltán: Moszkva, BalatonZajácz D. Zoltán: Moszkva, Balaton