Gluténmentes és finom! - Alapszakácskönyv lisztérzékenyeknek, lisztallergiásoknak, diétázóknak

hanami média kft.  | 2013  | kemény kötés  |  160 oldal

Libri Antikvárium
Amikor kiderül, hogy amit eddig megettünk, ártalmas nekünk, olyan, mintha összedőlne körülöttünk a világ. Az első sokk után jön a szembesülés, hogy korántsem egyszerű a gluténmentes étrendet megoldani. A kész termékek nagyon drágák és nehezen beszerezhetők, az alapanyagok pedig sokfélék és idegenek. Pánikra azonban semmi ok! Ez a szakácskönyv finom és egészséges recepteket kínál a diétára kényszerülőknek, amelyek ráadásul a készen kapható termékek árának a töredékébe kerülnek. Kenyerek, kalácsok, pizzák, tésztaételek, fánkok, lángos, pogácsa és ínycsiklandó sütemények - csupa olyan alapvető étel, amely hiányzik egy lisztérzékeny életéből. Emellett néhány izgalmas, gabonából készült fogással is megismerkedhetünk, és a szükséges alapanyagok, valamint beszerzési forrásaik bemutatása sem marad ki. A könyv üzenete, hogy nem kell lemondanunk a finom ízekről. A többszörösen tesztelt, jól követhető receptek túlélőkészletül szolgálnak azoknak, akiknél frissen diagnosztizálták a problémát, és azoknak is hasznára válnak, akik úgy érzik, már belefáradtak a nehezen tartható, macerás diétába. Az ételek jó részét laktózérzékenyek is megehetik, és természetesen azok egészségéhez is hozzájárulhatnak, akiknek nincs semmiféle ételallergiájuk. Kollár Anita az ELTE-n végzett nyelvészként, ugyanakkor a Testnevelési Egyetemen sportedzői diplomát is szerzett. Több mint 10 éve dolgozik Stahl Judit mellett. Rendszeresen publikál gasztronómiai tárgyú írásokat, jelenleg a Kulinária Kiadó vezető szerkesztője. 2012 januárjában állapították meg gluténérzékenységét, azóta él ezen az étrenden. "Ajánlom ezt a könyvet a lisztérzékenyeknek, mert a sokféle kenyér között mindenki megtalálhatja a neki kedveset. A könyv érthetően elemzi az alapanyagok viselkedését, a kenyérsütés mágiáját, és ez óriási segítség annak is, aki korábban is sütött, és most hirtelen a gluténmentesség feladatával szembesül. A nem lisztérzékenyeknek pedig azért, mert a változatosság gyönyörködtet, és még egészséges is." Dr. Gyimesi Judit, Heim Pál Kórház Coeliakia Centrum  "Örülök, hogy végre megjelenhet ez a könyv, hiszen nagy segítség a lisztérzékeny embereknek. A receptek mögött komoly munka áll, és ezt a kötet minden finom ételén érezni lehet." Stahl Judit "Végre egy nemzetközi színvonalú, ízléses, gyönyörű szakácskönyv a témában! Alig várom, hogy kipróbáljam ezeket a zseniális és profi recepteket." Mautner Zsófia
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 14 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Újszerű, szép állapotú példány
Kiadó hanami média kft.
Kiadás éve2013
Oldalak száma:160
Súly720 gr
ISBN2310011951351
ÁrukódSL#2112201616
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 14 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 499 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Iklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatbanIklódi Dóra: Szénhidrátdiéta a gyakorlatban