Pető Gyula

Ételkészítési ismeretek - Klasszikus konyhaművészet A-tól Z-ig

közgazdasági és jogi könyvkiadó  | 1998  | kemény kötés  |  1008 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 790 Ft

A termék megvásárlásával

979 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
A borító alsó sarka sérült.
Kiadó közgazdasági és jogi könyvkiadó
Kiadás éve1998
Oldalak száma:1008
Súly1500 gr
ISBN2310018981245
ÁrukódSL#2112685878
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 15 000 Ft felett
Online ár: 9 790 Ft

A termék megvásárlásával

979 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

15 000 Ft felett ingyenes

Náray Tamás: SzerintemNáray Tamás: Szerintem