Ételkészítési ismeretek - Klasszikus konyhaművészet A-tól Z-ig
közgazdasági és jogi könyvkiadó | 1998 | kemény kötés | 1008 oldal
A termék megvásárlásával
979 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | jó állapotú antikvár könyv |
|---|---|
| A borító alsó sarka sérült. | |
| Kiadó | közgazdasági és jogi könyvkiadó |
| Kiadás éve | 1998 |
| Oldalak száma: | 1008 |
| Súly | 1500 gr |
| ISBN | 2310018981245 |
| Árukód | SL#2112685878 |
| Kötés | kemény kötés |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
979 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes











































