Ételkészítés és tálalás módszerei a munkahelyi étkeztetésben
magánkiadás | 1983 | papír / puha kötés | 152 oldal
A termék megvásárlásával
129 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | közepes állapotú antikvár könyv - kopottas | 
|---|---|
| A hátoldali borítón ceruzás jegyzet. | |
| Kiadó | magánkiadás | 
| Kiadás éve | 1983 | 
| Oldalak száma: | 152 | 
| Súly | 200 gr | 
| ISBN | 2399972525337 | 
| Árukód | SL#2110287977 | 
| Kötés | papír / puha kötés | 
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
129 pontot szerezhet
Beszállítói készleten
Személyes átvétel 4-6 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 4-6 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes

					
				




























