Élelmiszer-kémia

mezőgazda kiadó  | 2003  | papír / puha kötés  |  468 oldal

Libri Antikvárium
A könyv először az ásványi anyagokkal és a vízzel foglalkozik, amelyet a szénhidrátok, a fehérjék, a lipidek, valamint a vitaminok bemutatása követ. A következő fejezetekben a természetes színezékeket, az íz- és aromaanyagokat, valamint az élelmiszerek egyéb szerves anyagait tárgyalja. A kötet további részének fontosabb fejezetei a biológiai folyamatok és a biokatalízis, az élelmiszer-kémiában nagyobb jelentősségű enzimek ismertetése, majd ezeket az élelmiszer-technológiai adalékok fejezetben a tartósítószerek, az antioxidánsok, az ízesítőanyagok, a mesterséges színezékek, állományjavító és tápértéket növelő adalékok tárgyalása követi. A mérgező anyagok fejezetből a természetes és a mikroorganizmusok által termelt mérgeket, valamint a peszticideket ismerhetik meg az érdeklődők. A könyv végén a csomagolóanyagok, valamint a tisztító- és fertőtlenítőszerek találhatók. Minden fejezet végén rövid áttekintést kap az olvasó a fejezetben tárgyalt összetevők analitikájáról.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 34 890 Ft

A termék megvásárlásával

3 489 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
borító sarkai enyhén gyűröttek
Kiadó mezőgazda kiadó
Kiadás éve2003
Oldalak száma:468
Súly300 gr
ISBN2399982915890
ÁrukódSL#2110029237
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 34 890 Ft

A termék megvásárlásával

3 489 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya